vdownload.eu/watch/113920-brazil-butt-lift-bum-bum-workout.html Дали се овие тие вежби и колку време се вежбаат?
Brazil butt си ги вежбам веќе 4 години, но не сите, само cardio axe и basics, дρугите се пρетешκи. Добρи се, сеκогаш κога саκам да ослабам, а не ми се тρча, обавезно го пρавам κаρдиото..
Не ми се допаѓа. Да,за тоа дека го затегнува задникот али премногу го сплескува и тоа мене уопште не ми изгледа добро,али ипак секој си има свој вкус
Леле додека се сетив од каде ја имав симнато програмата пред 5-6 години.. тој компјутер ми се расипа и отиде се што имаше на него. Ми текна да ја побарам темава, но за жал одамна не била активна. Мене ми се допаѓаат вежбиве, си ги правев порано по ред, сега се надевам дека се уште работи линкот што го споделила некоја на првата страна Ако е некој расположен нека ми се придружи.
Ај пратете ми линк со програмите за секоја фигура посебно што се што функционира,оти тој од земунда ерор ми дава.
Претпоставувам голем број ја знаат девојката. Што мислите, сериозна е дека со правење на овие вежби ке има толку големи резултати?
Ќе има резултати во затегнувањето и ќе ти стане онака понапрчен а да ти порасне не.. Треба да имаш природно голем задник, со ова можеш само да добиеш убава форма.
Ај бидете фини и споделете линк. Цел интернет и секој можен пиратски сајт го пребарав нигде ги нема . @Elence93 ако не се лажам ти на времето ги имаш вежбано. Ги имаш да ми ги препратиш?