Серијава ми е моментално на второ место од комедиите. Првото припаѓа на Hot in Cleveland. Станува збор за група детективи и нивниот нов капетан, нивното дружење и секојдневие. Има одличен хумор серијава, не е in your face хумор, ама морам да признаам дека се смеам на цел глас. Кастингот исто е одличен, Енди Самберг во главната улога на Џејк Пералта. Има одлична оцена, 8,2 на имдб, http://www.imdb.com/title/tt2467372/ Во тек е втората сезона. Го обжавам капетанов со истата фаца,
Одлична, и јас ја препорачувам "You've been in there, like, five times. What are you gonna do? Annoy him into talking?"
Има смешни моменти, ми се чини дека сезонава е уште подобра од првата. Џејк ми е пресмешен, во комбинација со Чарлс посебно се кома. Сите се откачени на свој начин, интересен склоп иаку не верував дека ќе дотураат до тука, дури и трета сезона ќе има, така прочитав некаде. Роса ми е врвот посебно во епизодата кога беше болна Само не сум да ги спојат Џејк и Сантјаго, некако не ми се еден за друг, ама гледам дека натака ја носат работата...