Ги сакам сите парефми на БУ,не би можела да одвојам.Новиот фри спирит е предобар и јак а исто така и дезедорансот.Сепак кога би требала да двојам,тогаш нека биде: ми буди некакви убави сеќавања,незнам.
Пред 1 месец како подарок ги добив овие два . Спојлер Го добив и црниот дезодоранс И двата ми се преубавии, поготово црниот
БиЈу ми ги обележаа средношколските денови и затоа кога ќе ме фати носталгија, си купувам. Прво се запознав со овој: Спојлер Со другарка ми ист имавме, па клупата на училиште секогаш вака ни мирисаше. Подоцна ги имав: Спојлер и (вториов неодамна го потрошив и се‘ уште си го чувам празното шишенце отворено во плакар, ми е жал да го фрлам од што ми мириса убаво Дезодорансите ги немам користено, ама имам користено од геловите за туширање: Heartbeat мириса исто ко парфемот (го купував за роденден), а е суперосвежителен.
Многу ми се убави бију парфемите. Си ги користам. Скоро сите ги имам користено, но најубави ми се жолтиот и белиот. Последно на подарок добив рок ејнџел, но не ми мириса нешто посебно.
Јас го имам пробано црвениот и навистина е преубав. После тоа мирисот долго останува, навистина го препорачувам посебно сега кога уште е така потопло, после ќе ни требаат појаки некои
Kade mozam da go najdam ovoj parfem ako znae nekoj da mi kaze, bidejki mi kazaa deka veke ne go proizveduvaat, a mnogu go obozavam
Го мириснав овој парфем од би ју и ми мириса прекрасно, па ко ќе го дотрошам другиов планирам да си го купам. 155 денари беше спрејов, ептен ефтин, а има за прскање за месец и пол сигурно во него.
Порано имав еден парфем B.U. црн беше ама не знам како се викаше,а сега го имаам Hippy Soul.Убав е овој хипи ама најубав ми е
Порано долго време го користев само овој од B.U. Ама сега се потполно изменети и ни еден не е блиску до овој парфем,т.е.тоалетна вода. Геловите за туширање мене не ми оставија голем впечаток,многу се неквалитетни.Го имав користено црвениот-heartbeat
Првиот BU парфем мислам дека ми беше најубав, после него имав неколку од поновите ама тој е неповторлив и кога би го имало во продажба пак би го купила.
Имав дездоранс најпрво dreamy, и убав беше, а сега имам hippy soul ама до толку не ми се допаѓа. А незнам дали да земам trendy, fantasy или sexy... инаку парфемите од ВU ги немам користено, само дездорансите, онака за во школо