Се сеќавам пред некои пет години само што бев почнала средно ги купив сите дезедоранси на би-ју. Имав цела колекција. Сега скоро барав низ маркетите ама жолтиот и зелениот ги нема, а беа едни од подобрите.
ги обожавам овие дезодоранси (или дедоранси као што ги нарекував како мала ). најмногу од сите го сакам овој
Омилен ми е Hippy soul, го купив дезодорансот некаде во ноември (уште го има нели?) минатава година, а сакам и парфемот да го пробам.. Да не знаете колку пари е отприлика?
Имаше мислам зелен не дезодоранс туку во стаклено зелено шише беше.мирисот ми беше преубав.Постои уште?Амбалажата му е сменета или го нема повеќе?
еиии да кој парфем беше тоа, преубав ме потсеќа на средношколски денови, внатре како со топченца кристални беше зелено накај темно зелено, емералд мислам дека се викаше. незнам дали го има во продажба, тој ми беше и последен парфем од би ју уствари не морам редактирај да правам тоа беше си тру , sorry
Скоро го земав овој и задоволна сум. Убаво мириса плус долго траен е. Цената му беше 113 денари, изгледа на намаление некое се ама ми трае повеќе од парфеми што пет пати повеќе сум ги платила.
MI se dopagjaat mirisite od ovaa linija. Koristev eden pardimiran sprej I dobar bese ama povejke gi koristev dezodoransite
Мене жолтиот, прв BU ми е прва љубов. Мајка ми со години ми го купуваше и не го менував. Ах ... Никогаш нема да го заборавам мирисот.
лелел ме потсеќаат на пред 10 години хаха без основно и овие парфеми ни беа шема сите имавме по два три,омилен ми беше розевиот,нешто како сино зелено,црниот со портокалево и бел со црвено срце тиа ги памтам.Посебно розевиот тогаш беше нов и сите бевме луди по него...зошто не се популарни овие парфеми не сфаќам,ретко кој ги купува за себе обично ги подаруваат за роденден,матура
Го добив на подарок bu црниот ама во црната лименка. Знам дека убаво мириса ама ме интересира дали е траен за да знам дали да го почнувам или не се трајни?
За жал,не се воопшто. Многу убави ми се и црниот и белиот,ама во однос на трајноста според мене слабо се покажаа.