Иам јадено тука и во Турција коа бев на одмор. Многу им се вкусни оброците, а да поскапо е од МекДоналдс, ама барем го иаме
Порачав пред некој ден прв пат и се зезнав и тоа набрзина, на сликата се гледаше супер леле едвај чекав да го пробам , имаше со три спрата екстра чиз ммм... и платив беше околу 260-280 незз.. и ми го дава послужовникот и гледам , помислив да не е некаква грешка !!!! тоа сендвичот на заб да го ставиш само, месото без сол, внуката три такви ќе изедеше сама... а на сликата екстра пффффф.. и тоа никогаш повеќе толку пари на тоа
Ма тоа се жиииииви глупости , луѓе мои! Каков кинг, каков доналдс... Јадете си природна зготвена храна, не ви треба брза. Признавам - привлечно изгледа сето тоа на слика, па и на мирис, па и на вкус. Ама што ни прави внатре, во организмот? Е, тоа е друга тема... Јас, од здравствени причини сум решил веќе да не јадам такви нешта. Можеби еднаш на неколку месеци и тоа ако ептееееееееееен морам.
Каков бургер каков кинг.Ќе давам јас 300 денари а ни најадана ни ништо.Значи мене минимум 1000 денари ми требаат за комотно да се најадам, онакво малечко сендвиче не би најадило ни дете од 5 години. Кога одиме Скопје другарка моја редовно си оди бургер кинг си јади, арно ама не е некоја која е многу по јадењето па вели ја најадват, ние другите правец седмица си одиме.Барем знам најадена си одам за дупло помалку пари.
@christinnn Се согласувам. Еднаш тогашниот дечко ми купи голем вупер, и многу ми беше вкусен и за некој ден отидов да си земам пак... Леле кога видов 300 денари, шлог ме мавна. Тогаш што земав, и во меѓувреме криспи чикен и од тогаш немам седнато во БК. Иако и Мекдоналдс е исто како БК, сепак повкусни ми беа сендвичите и компирите, плус и десерти имаа, овие само сладолед и милкшејк. Инаку, следен пат кога ќе си во Скопје, Ројал ти го препорачувам, или кинеско да си земеш ако сакаш таква храна. Мене ми се сто пати поубави од седмица. @carver91 Не сум слушнала, колку што знам не.
пред неполн месец , обичен хамбургер и помфрит со кока-кола. Помфритот им е супер со него зедов и доматен сос и мајонез од кај нив и тоа ме бендиса но, хамбургерот плесквицата посебно никаква . /останав со помфритот само.
Имам пробано и во ск и надвор од мк. Значи дефинитивно кока колата им вреди, а за да се најадеш баш и не можеш колку да потполниш некое цревце е топ.
Здраво сакам да прашам дали знаете на кој начин го приготвуваат пилешкото во burger king? Конкретно за ова прашувам