Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Cовет за чизми

Дискусија во 'Мода и стил' започната од brineta, 2 декември 2009.

1. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    ^^^ Исто ми се случи и на мене со чизмите од пеко, навистина се убави, кожни, меки , ама многу е битно да не пропуштаат вода :worried:
    Сите кожни чизми се за суво време, така си пишува во декларациите и затоа неможеш да правиш рекламација.
    Oд сега зимно време кога ќе завее ќе си излегуваме во гојзерици планика :D :D :D

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас пред две години си купив од Биана 4500 ден. и многу квалитетни се покажаа, не пропуштаат вода, топли се и што е најбитно многу се лесни за одење, се осеќам како во патики да сум, а тоа ми е најбитно затоа што кога сум по цел ден на факс сакам да ми бидат удобни за носење.

3. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.692
    Допаѓања:
    11.202
    Ќе ја искористам темава за да постираме слики со чизмички.Сакам било какви ,црни,кафени ,со врвки патенти ,кожни,скај ,антилоп,каубојки,до колена ....мерак ме фати.

[​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    [​IMG] [​IMG]-Кејт Мос
    ^ страничен патент

5. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Најчесто одбирам квалитетни убави, удобни чизми. За сандали, кондури не внимавам толку, ама за чизми, да. Убави на изглед, стабилни и удобни, лесни за одење, за комбинирање на секаква облека...

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      222,3 KB
      Прегледи:
      460
    • Untitled1.jpg
      Untitled1.jpg
      Големина на фајлот:
      67,1 KB
      Прегледи:
      460
    • V305585.jpg
      V305585.jpg
      Големина на фајлот:
      8,9 KB
      Прегледи:
      460
    • V304072.jpg
      V304072.jpg
      Големина на фајлот:
      9,3 KB
      Прегледи:
      460
    • V304200.jpg
      V304200.jpg
      Големина на фајлот:
      8,9 KB
      Прегледи:
      460
  6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    еве и од мене слики. Сакам вакви да си купам за зимава, високи и црни. Пишав и во темата:Каде да си најдам...
    ако некоја знае нека ми пише :*

7. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10
    Има една продавница во Аеродром Газела мислам се вика, таму има чизми што не пропуштаат :)
    Е сега не се некој посебни, класика се бидејќи се произведени многу одамна и сега тоа што им е останато продаваат, ама чиста кожа се.

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  9. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10
    Заборавив да пишам ама во Газела има донесено нови чизми :)

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Старфиш , во New Yorker има високи и црни :) 2500 беа :)

11. kobra91

kobra91 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Кога одам на зимовање најчето носам чизмички кои не пропуштаат а такви модели наоѓам во Пеко.Не е важна цената бидејќи ги купувам преку две години а овие за излегување сакам да бидам модерни но не многу скапи...така да немам проблем со обувките во зимо се снаоѓам...:)

12. wanda.q

wanda.q Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    за секоја пригода :wink:

13. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    Јас за оваа сезона треба да си ја обновам цела зимска опрема,ми требаат и чизми,пред се да бидат удобни за пешачење и по едноставни,баш вчера ги видов тие во new yorker ,не се скапи и ми се допаѓа моделот ама незнам за квалитет,што мислите вие :?:

14. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Хм, кавлитет нема баш. new yorker ти е продавница со квалитет како Теранова, нешто слично, па заклучи коклу може да бидат квалитетни. Имам купувано од new yorker од странство и не се ништо особено. Незнам за кои чизми поточно збориш, ама единствени што изгледаат на покавлитетни се оние како мартинки, со врвки. Другите немаат ниту нормален ѓон , ниту добра изработка. јас сеа скоро си купив од таму од тие ниските кафеави и многу брзо почнаа да се лупат. А нема ни 1 месец?! :|
    Ако сакаш стварно квалитетни чизми, искрено те советувам да си побараш кожни, независно каде.

15. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    ^За тие со врвките прашував старфиш,инаку да,и јас добив впечаток дека е бренд како тера нова се гледа дека не е нешто посебно ама дека се нов бренд кај нас па не бев сигурна...ќе си побарам јас чизми на проверени места

16. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    а оние над колена сто се ама да се на мала штикличка и оваа сезона ќе се хит сакам такви видел некој разгледал каде како што има ама да не се мн солени поздравп.с во газела има само уникати бројчиња 35 36ка слабо стојат со бројчиња а на секој пар нешто му фали или е скината едната или е различен број левата од десната :) отвараат повеќе работа отпосле да се носат на чевлар и така :)

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Беатрис а во која газела беше?
    Јас живеам во Аеродром и ако има во близина да проверам, зошто и така носам мал број. И дали се квалитетни чизмите? :?:
    Инаку видов во New Yorker црни високи не се на штикла , ама нема веќе броеви ни таму. На друго место немам видено.

Е тие со врвките се нешто поквалитетни, барем така личат. Ама пак ти кажувам, сигурно си е сигурно :)

18. bile991

bile991 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    10

Беатрис а во која газела беше?
    Јас живеам во Аеродром и ако има во близина да проверам, зошто и така носам мал број. И дали се квалитетни чизмите? :?:
    Инаку видов во New Yorker црни високи не се на штикла , ама нема веќе броеви ни таму. На друго место немам видено.

Кај прв центар, или пак карси Тедико исто ти е, има газела. Чизмите се многу квалитетни, само ако планираш да купуваш оди побрзо бидејќи се трошат многу. Иначе имаше многу слатки 36 :(

19. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Сакам ниски скроз рамни чизмички може да се високи до глужд или до под колено или над коленото сеедно :) бојата да им биде кафена,црна или сива..и да немаат некоја астрономска цена (до 2500-3000ден) очајно барам некои вакви и да се квалитетни па ако видела некоја од вас можеби ке сака да ми помогне да си најдам.ви благодарам однапред девојкиии :*

20. Iriss

Iriss Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    6
    А дали знаете каде има во Скопје гумени шарени чизми за дожд?

Прикачени фајлови:

• Boots.jpg
      Boots.jpg
      Големина на фајлот:
      67,5 KB
      Прегледи:
      335