Го обожавам розевиот. Преубаво ми мириса. Дури откако ми се потроши парфемот, шишето го наполнив со вода за да си имам уште парфем Сега моментално го користам овој и не е лош, убаво мириса
Ги имам сите користено освен белиот ама овој најмногу си го сакам некако ептем свеж ми е за пролет лето е супер
И јас го имам користено лилавиот и најубав ми од сите. Не знам каков да си земам,еве деновоиве баш сум за нов парфем па се мислам каков да земам?
Го користев неколку пати виолетиов и преубаво ми мирисаше. Зелениот исто убаво мириса една моја другарка го имаше. Црниот го добив на поклон и не ми мириса убаво како претходниве два. Гласам за виолетовиот.
Прекрасни се тие парфемии. Сега баш со другарка ми бевме во Тинекс и ги начекавме и шприцнавме малку без да не видат
Бидејки скапите парфеми ги користам само навечер, обавезно имам еден ваков за секој ден. Во зима го користам црниот, а летно време зелениот,лилавиот... ептен ми се погодени парфемчињава
Најубав од c-thru ми е црниот black diamond мислам дека се викаше,одамна не сум купила,ама овие денови ќе земам еден чисто да се потсетам на средношколските денови
Мене од парфемов ми дава реакција кожата. Се чешам како од шуга... Веќе вториот пат кога ставив мислам дека ми идаше да ја одерам кожава од мене и да ја исфрлам одтогаш не го ни помирисав
најубав ми е black diamond. Го користам и дездорансот и парфемот. Не траат многу долго но преубаво мирисаат.
C-THRU Aqua marine НАЈДОБАР, тешко да се најде http://aiszaperfumy.pl/images/C-THRU_AQ ... NE_EDT.jpg
C-THRU Aqua marine НАЈДОБАР, тешко да се најде . Не можев ни слика да најдам од тоалетната вода, една беше но преголема.
Ги имам сите испробано,ама не ми се нешто омилени,иако има некои што стварно добро мирисаат. Нај нај ми е зелениот,ама кај нас никогаш го немам видено,последен пат го купив преклани во Хрватска