Досега ми беше најдобар Black Diamond, но сега на пооклон го добив Pearl Garden и ептен убаво ми мириса а и долготраен е и дезорансот што не е обичај со другите дезодоранси.
Го добив на подарок Pearl garden и се заљубив во парфемот. Пазев како го трошам и кога го потрошив не можев да се одделам од шишето. Исто на подарок го добив и црниот, black diamond се вика мислам. Тој не ми се допаѓа воопшто. Го носам со мене во ташна као резервен парфем, но не го ставам дневно. Ме штипе јакиот мирис за носот.
пред некој ден на факулетет другарка ми го носеше C-THRU црниот...боже колку е убав. Го ставам на листата за следен обавезно
Ги обожавам парфемиве Ги имам користено Pearl garden,Sparkling saphire,Emerald,Aqua marine,Amethyst,премногу имам потрошено,преубави се. Моментално имам Amethyst пред неколку денови го купив
Немав користено ваков парфем, со скептичност ги гледав. Денес добив на подарок Преубаво ми мириса Малку тешко за мој вкус, ама убаво и трајно. Од сега редовно ќе си го користам Black Diamond
Може ли да ми препорачате некој од парфмиве, ама да е убав и да мириса како за лето (да не е зимски).