јас ги имам сите пробано ( освен новиот) и мнооогу се убави...било кој да си купите нема да погрешите,,,сеа добро во прашање е вкус
јас моментално го користам црниот и презадоволна сум и да C-THRU се најубавите парфеми на целиот свет
Овој го купувам веќе по втор пат и преекрасен е. Посебно за пролет/лето. Многу убаво мириса и трае долго.
Мислам дека C-THRU парфемите се најдобрите и најтрајните на светов. Ги имам пробано сите. Моментално користам:
Најубавите парфеми многу се убави редовно ги користам веќе 1 година Долго траат дури по 48 часа,а и не се скапи
ги имам испробано скоро сите но омилен ми е зелениот иако за жал веке не се произведувал така слушнав па го заменувам со црниот инаку се што е нај старо е и нај убаво новите не ми се толку свиѓаат
Сите се добри. Ама мислам за Емералд душа давам, колку е само совршен за преку ден. А инаку и Black Diamond rocks!
Ги имам користено Black Diamond, и посветлиот виолетов. Сега малку сменив, и го користам Charming- от. Прекрасен е.
Го имам виолетовиот, убаво мириса, но приметив дека пред неколку години беа потрајни, сега многу бргу ги снемува
Black Diamond е преубав, досега го имам прекупено 3 пати, и кога ќе ми се потроши и ова шишенце планирам пак да го купам, нема посовршен мирис од него