Го нема, јас овој го користев уште кога беше Black Diamond и беше каде каде потраен. Сега моментално го има во друго пакување и е посвеж од претходно лилјаково пакување со леопардов принт и се вика Joyful Revel. Сеуште има солидна трајност сепак добар е за секојдневие.
Штета што нема од старите. Јас имав еден тиркизен blue opal или така нешто не знам точно многу убаво ми мирисаше ама го снема меѓу првите.
Имам еден од новите, не е лош, а и на некој попуст го земав, па за тие пари супер е. Па, не знам за трајноста зошто овој што го земав нежен е доста, од такви парфеми секако не очекувам премногу трајност. Други немам пробано.
Кој ви се свиѓа од парфемиве? Ги гледав во dm market дека имаат сменет изглед и не знаев кој да си го земам. Порано ги користев често.
Колку часа трае мила? Имам приметено дека често го користиш. Може да се спореди со трајност со парфемите од авон, не знам дали да нарачам или да купам ци тру.
Океј е за секој ден. Па, зависи од некои парфеми од Авон ми е потраен, од некои не. За тие пари е добар.