Презадоволна сум од камената пудра 5.5 Ги користам и перлите , а и лаковите (моментално немам), ги имам пробано, и ваквите ми се многу убави, квалитетни(во вакви шишенца) За оваа козметика можам да кажам дека е квалитетна, а ефтина и достапна за секого
Јас ја користам камената еднобојна пудра. Задоволна сум. Нареден пат ќе земам од оваа со две нијанси да ја пробам, гледам сите таа ја користите
Лакчињата се незаменливи.Љубов ми се од мајка ми,она исклучиво нив ги користи и тие 2-3нијанси бела,крем,праска Трајни се,брзо се сушат,и солидни со цена. Catherine Arley-Руменило. Го имам пофалено во соодветната тема а исто и нијансите,сите сакам да ги имам Не е трајно цел ден,при крајот на работниот ден гледам веќе бледее,ама за 200ден,не е страшно.Дискретни светки и дава многу свеж изглед на лицето.
Catherine Arley-Руменило. Го имам пофалено во соодветната тема а исто и нијансите,сите сакам да ги имам Не е трајно цел ден,при крајот на работниот ден гледам веќе бледее,ама за 200ден,не е страшно.Дискретни светки и дава многу свеж изглед на лицето. [/quote] Руменилото е 5ка за тие пари го зедов 220ден а толку убава нијанса остава а и многу трае како за таа цена е сега не можеме да очекуваме да трае буквално цел ден ама пак голем број на часови ја држи бојата...иначе од оваа марка имам и Компактна пудра и сум исто така многу задоволна 130ден ја земам и како што имам мрсна кожа многу ми ја матира и не се замарам цел ден а има и дискретни светки низ неа и лицето многу убаво блеска....а какви се тие црни сенки од оваа марка што ги фалите ајде ако најдете слика прикачете да видам па и јас да пробам зашто и така ми треба црна сенка.
^ Јас ја зедов од Голден Роуз во ГТЦ, околу 180 ми се чини беше, ако добро се сеќавам Ама со оглед на тоа што беше одамна, може и да не се сеќавам добро Како и да е, за парите пудрата е феноменална.
Дали некој знае што е со тушот , со години го користам и презадоволна сум , сега сакав да си земам па зошто овој ми е при крај и никаде не најдов...??
И јас ја купив камената пудра, ама само еднаш ја употребив. Многу ми е тешка и ми го прави лицето некако здрвено....
Само позитивни зборови За козметиката од Chaterine Arley не вреди реченицата - Колку пари толку музика Напротив, ефтини се премногу , секој може да си ги купи , добри , покривни , се нај нај посебно за сенките !!!
Само позитивни коментари за камената пудра со 2 нијанси, подобра пудра сум немала досега пробано.Лицето никогаш не ми било помазно и поубаво.Има ненападни светки кои не се заприметуваат којзнае колку, но лицето добива одличен сјај. Ви ја препорачувам!
Имам користено една пудра и не ми се допадна. Не беше покривна некако и чудно ми мирисаше. Друго нешто немам користено
Јас во план сум да си земам камена пудра,слушав само позитивни коментари..друго не сум користела ништо од оваа колекција
И јас ја имам користено камената пудра и можам само да кажам пофални зборови Но оваа година ги открив и тушовите за очи со светки и можам да кажам предобри се.Ете вчера легнав со тушот и денес кога станав се си беше на место. Ги имам 5 и 6.
Имам користено една пудра и лакови. Од пудрата не сум задоволна, како паштета беше, кал и вода незнам како да опишам..а лакчињата се супер.Зборувам за течната пудра, камена не користам.
Од Catherine Arley ја имам камената пудра која ја користам години наназад и одлична е. Исто имам и 5 сенки комплет како за смоки ајс приближно 150 ден беа што за 5 сенки е одлична цена.