Јас сум многу задоволна, сенките имаат одлична пигментација и без база, но со база ефектот ми се допаѓа повеќе. Малку се светлуцави и даваат некој гламурозен изглед, па колку ќе ти се допадне тоа е прашање на вкус. Во секој случај, навистина сум задоволна од сенкиве и пак ќе си купам неколку, само чекам некој попуст. П.С. Многу ми се допаѓа ефектот кој го даваат кога ги нанесувам на навлажнета четка, се добива баш оној металик look, многу ми се допаѓа за вечерни излегувања.
Еее баш вакви ми требаат,јас така по светлуцави сакам,да даваат гламурозен изглед.Иначе во која продавница има повеќе избор од сенкиве? Мене конкретно ми се допадна оваа на сликата што ја постирав ама да видам и други не е на одмет.
Не знам, обично во Дм во ГТЦ и Сити Мол има најмногу избор, но зависи како ти се погоди. Јас моите ги купив од ДМ во Веро.
Јас им фрлив окце на двостраните четки за очи. Мислите дека вреди да ги земам? Добар ли им е квалитетот?
Општо кажано, мене многу ми се допаѓаат нивните четки. Ја имам двостраната и четката за руменило. Преубави се, влакната им се нежни и фино се аплицираат сенките.
Ги има ли пробано некој маливе палети? Јас ги пробав на рака многу убави ми изгледаат ама ме интересира некоја од вас дали ги има користено па да сподели искуство пошто сакам да ги купам па се мислам...
Фини се, јас ја имам таа во средина од прикачените сликички. Сакам да си ги купам сите, многу ми се допаѓаат, ама ќе чекам некоја акција, не ми се даваат пари на сенки во моментов. Без база, малку се попигментирани од 'all about' палетите, а со база се прекрасни - не ми се собираат во линиите од очните капаци и ми траат солидно. Лесно се мешаат меѓусебно, фини се, не се ронат многу како моно-сенките, ама и не се мат - доста се светкави. Многу ретко сум носела било какви сенки за очи без база, така да, не знам какви се така, ама со база или фиксатор се повеќе од одлични. Барем мене ми се такви, ретко кога не ми се погодиле сенки на Catrice.
300 и нешто денари мислам дека се, а не знам до сега не сум ги видела намалени или на некоја акција. Да не се понови случајно сега брзо донесени?
Ја нема повеќе, лимитирано издание беше од летово. Фина е, многу се нежни боите, ама дека е нешто посебно - не е. Инаку @rainbowec, мислев на акциите кои Catrice често ги имаат - одедени поизводи за 120 денари и сл. Не се баш нови, кај нас скоро ги донесоа мислам.
Баш ми е криво што не сум ја забележала. Кутијата е преубава дури и се навратив да ја видам уште еднаш дали е на Catrice, ми изгледаше како оние на too faced. @Mishela ако забележиш нешто намалено обавезно известувај.
Попуст има во Еликсир во Веро центар. Има единечни сенки, двострана четка за сенка, пудра (камена и течна), руменило, лакови и кармини, сите по 135 ден.
Каде да ја најдам Catrice Chocolate Nudes палетата? И дали воопшто ја има кај нас, пошто прашав во Еликсир ми кажаа дека ја немаат.
@Sfera денес ја видов во ДМ во ГТЦ. Инаку да знаеш дека од наредна недела има 25% попуст на сите производи на Катрис, само може да ги разграбаат поубавите работи. Избери си дали ти се ризикува : )))))
Аххххх да знаев да почекав малце може ќе си ги начекав сенките Deluxe Trio на попуст... си реков замисли ги купам и за недела дена на попуст ги стават, а ги меркав долго време! И ако ова што го кажуваш е точно, изгледа така ќе биде.
@rainbowec за жал Марфи ти промешал прсти дм обjавиjа каталог што трае до 31.12 , таму се си пишува убаво. Инаку го има на страната нивна. http://m.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/usluge/568794/ponude_iii.html