Славна личност која ви се допаѓа ( Celebrity Crush) Леле не е еден 1.Bill Kaulitz 2.Andy Biersack 3.Matt Bomer 4.Leonardo Dicaprio
Еве ги.. оф леле ќе ги изедам, леле ги сакам, ги сакамм, сакаммм! 1. Васил Тупурковски - Циле 2. Љупчо Бубо Каров (Цацко Конопишки)
Јас па лани на 19 години по Торрес изгорена бев, дознавав се за него биографии, знам дека невозможно беше некако да го најдам али сепак Сега овај период запната сум по Алекса од Х фактор, е не знам зошто ама многу ми е убав симпатичен, фин коректен и сл, от ко пишевме на фб ко ми врати на пораката уште толку збеснав по него, да не зборам колку бев среќна и ко се сликав и ко си попрајвме муабет малце . Сијав брее, не ми е гајле шо сум крава, ама сепак, како шо читав назад по темата, надежта последна умира . Никогаш не се знај како е шо е понатаму во животот
Не се баш некој селебрити ама.. тинејџерка бее 1.Theo James 2.Douglas Booth 3.Francisko Lachowski 4.Josh Hutcherson
Што ги шибате овие лиглевци, Коста е права ствар. Башка и побожен е, не ко овие смртнициве хипокритски.
Немој да се смеете, многу се знам. 1. Justin Bieber 2. Matthew Espinosa 2. Cameron Dallas 3. Nash Grier 4. Hayes Grier 5. Shawn Mendes 6. Carter Reynolds 7. Jack Gilinsky 8. Jacob Whitesides 9. Jack Johnson 10. Aaron Carpenter 11. Taylor Caniff 12. Taylor Lautner 13. Тијаго од Ангели. И толку се мислам.
Јас на 20 години уште се залетувам по некои секси мажишта што ќе ги забележам по филмовите и сериите На пример: Фин од My mad fat Diary и Дејмон од Вампириските дневници Леле ми текнува пред 3,4 години ми се допадна еден глумец од филм,Боб се викаше мислам,не многу познат и го најдов на фејсбук.Не за друго,почнавме и муабет да си праиме,само тој ми беше на чатот,оти тогаш фејсбукот не беше многу популарен Сите мора да поминат низ таа фаза,затресканост во позната личност,чисто за проширување на фантазијата