некако ептен сум затрескана во Џош Духамел и Амбер Харт не можам од глава да ги извадам, понекогаш си замислувам и тројки хахахаа
Cristiano Ronaldo, James Rodriguez Спојлер пола екипа на Реал (Ramos, Chicharito, Isco, Casillas) , Mesut Ozil, Mario Gotze, Manuel Neuer, Marco Reus, (германциве ), Olivier Giroud, Torres, Kaka, Alexis Sanchez, Thiago Silva
Порано како средношколка бев заљубена и опседната со Brad Pitt, и не дека не изгледа и сега МНОГУ добро ама ми помина таа фаза. А сега, имам неколку омилени мажиња: Gerard Butler - Дефиниција за МАЖ - не знам што да кажам повеќе! Ryan Gosling - мхххх човеков има нешто посебно у него, не е некој ЛЕПОТАН ама на некој начин и е... не знам како да објаснам тие што го сакаат ме разбираат Adam Borody - или попознат како Seth Cohen од Округот Оринџ... е он ми е дефиниција за СРЦКА Josh Duhamel - уште едно харизматично и згодно маже, алал да и е на Fergie И за крај Zac Efron - да знам дека е бејбифејс ама последните неколку филмови што ги гледав со него ме освои, и он стана МУЖЕ P.S. Гледајте го The Lucky One ќе сфатите за што зборам!