Љубов кон позната личност Хаха да и јас како мала бев заљубена во Леонардо ди Каприо С сега дефинитивно во Кристијано Роналдо и Марио Касас
Љубов кон позната личност Ах љубов! Matt Smith Спојлер Кога го гледам не пеперутки, туки цел инсектариум чуствувам во стомакот. Почна да ми чука срцето. Ух, што би му правела!
Љубов кон позната личност Ексл.Леле луѓе,незнаете вие тоа. Ја јес дека живеам у 21-ви век,ама сум смртно заљубена во Ексл во период од 1987-1992.Дури луѓето околу мене ми викаат да оладам малку,не чинело толку.Ма фак оф бре. Совршен ми е бе.И готово. Покрај Ексл,Даф(басистот.), Томи Ли и Ники Сикс од Мотли Кру и Себастијан Бах од Скид Роу.
Љубов кон позната личност Кога бев мала многу бев заљубена во Wade robson тој беше кореограф уффффф беше преубав и сега е
Љубов кон позната личност ....Џорџ Клуни.... ... леле колку го сакав чоекот..ко ке го гледав некој филм со него,опасно ме палеше..
Љубов кон позната личност Еминем го сакам и сум заљубена во него веке доооооооолго време ... неможам ептен го сакаааааааамммммммм ... ми се плаче дури
Љубов кон позната личност И како да не бидам заљубена во него?? Па не е можно толку да е совршеннн Е готова сум,умреввв
Љубов кон позната личност колку добра тема. епа, јас мили луѓе сум заљубена во Axl Rose и тоа незнаете колку многу.. премногу.. најмногу видете каков е бееее http://25.media.tumblr.com/fbea7e1c35d1 ... o1_400.gif
Љубов кон позната личност Now iam definitely in love in CHRIS BROWN i cant imagine day without his face and music <3 4ever BReeZe
Љубов кон позната личност лелеее и јас исто во Темус, си мислев само јас сум ненормална шо се затрескав у него
Љубов кон позната личност Морам да споменам и кога се затрескав во Тејлор Лотнер и Том Круз...Во некоја луда фаза изгледа сум била...
Љубов кон позната личност Мојата нова љубов од познатите личности ... ептен секси е .. оф леле мајкоооо ...како оди , како гледа .. мх мх ...
Љубов кон позната личност Убаво што ја видов темава зошто ќе продолжев да си мислам дека сум единствена што се затрескува по некои познати.Знам,не е љубов тоа,сепак не ги познаваме тие личности. Мене моментално симпатија ми е Harry Styles.