Љубов кон позната личност совршенство е значи http://msnlatino.telemundo.com/_cache/i ... 84x363.jpg ама и овој не е за фрлање
Љубов кон позната личност Девојки, тоа не е никаков проблем, тоа е нормално да се помине во тинејџерските години кога откриваме нови работи и сите околу нас што ќе ни се допаднат ги гледаме како потенцијални љубови додека не сфатиме дека сакаме нешто поопипливо. Уживајте, секој период си има своја убавина.
Љубов кон позната личност Леле веќе година сум опседната и заљубена во Бил Каулиц од Токио Хотел ..Во секој стил ми е убав..од таа големата коса(како палма ) па до тиа плетенките,нагоре кога ја ноше и сеа кога да се шминка.Ама луѓе кога ќе го видам не пеперутки абе се побркувам тотално.Моментално има кратка коса ама некоја слика баш да се виде се. И да тука е и Andy Biersack и Дикаприо
Љубов кон позната личност Љубов ли е, што ли е. A да,едно време бев луда по овој, опсесија дури ми стана.
Љубов кон позната личност Matt Smith, Mario Casas и Dylan O`Brien ( ќе ме извините ама јас немам слики на компјутерот. ама, знаете кои се. )
Љубов кон позната личност Ги сакам многу Jason Statham и Jencarlos Candela,ама опседната сум по Justin Timberlake.Позадината на лаптопот,телефонот,таблетот се ми е од него.Па и потписот на фемина.