Cera di Cupra

Дискусија во 'Лице' започната од Marina89, 14 мај 2014.

1. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    http://www.ceradicupra.it/en/beauty_face_treatment.html
    После долго барање на кремче ја сретнав оваа линија,италијанска и мислам дека ептем се добри,па сакам да го слушнам вашето мислење по ова прашање :D :D :D (ако има ваква тема а јас да не ја имам видено се извинувам)

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.982
    Допаѓања:
    108.441
    Во Грција ги има , кога купив еден друг производ во аптека ми дадоа три тестери со крема за сончање па незнам уште не сум ги пробала, кога ќе ги пробам ќе пишам :) за цените , кремите за сончање се движат околу 18 евра, за раце 4 евра итн... во мк единствено во аптеките или по космо да прашаш:)

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    јас имам користено крем за лице за осетлива кожа. Производите за осетлива кожа се во ред не прават иритација ама нешто woоw не ми се . Купив еднаш и не добив желба за пак да купам . Немам пофални зборови но немам ни зошто да ги критикувам. Едноставно сум рамнодушна :) . Искрено не ми се за отварање на цела тема за нив.

4. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Најдобрата крема што постои за сува и оштетена кожа, според мене :) Есеноска ја `открив` тука на форумов, следен пат кога одев во ДМ си ја купив и одтогаш ја имам прекупено може 3 пати :) Чиста 10ка има од мене :inlove:

Прикачени фајлови:

• rosa.jpg
      rosa.jpg
      Големина на фајлот:
      42,8 KB
      Прегледи:
      147