Ова јас го напишав па да не се сватиме погрешно, ова Бог беше спрема споредбата со Нејт и Чак Бас. Како ликови, како глумци, карактерот. И тоа потенцирам зборам за Чак, не за дечкото Ед. Иначе не знам за вас, ама јас си знам на кое место би се сексале Spoiler пијаноооо a не дека би одбила во лимузината
И јас би го.... Не го знам надвор од серијата, али како Чак Бес дефнитивно би Далеку од совршенство, ниту пак мој идеален тип, али предизвикува
Па не е ни мој тип, ниту пак е нешто посебно, а сепак има нешто во него.... Ама луѓе, колку перверзни мисли имам додека го гледам во серијава.... дури и сама си се чудам што ми е. Роси јас не сум пребирлива за место. Секаде би било идеално.
Во првата сезона..ми беше катастрофа.. Кога ќе го видев со тоа фризурчето Spoiler Ама сегаа За убав не ми е нешто којзнае колку..али шарм,харизма туф туф! Претерано екстравагантен! Црни мисли ми доаѓат кога ќе го видам! А со тебе Росоњерче ќе се договориме..на смени...за ова ..клавирот де! Spoiler И последнитее двее уфф!Онака по мој избор..
Најсексипилен лик во историјата на моето гледање серии и филмови, радо би имала дрти ствари со него,на пијано, ин д бек оф д лимо ... северл тајмс
Изгледа јас сум единствена што не го сака Чак Воопшто не ми е некој лепотан, а па за однесувањето да не праиме муабет. Женкар е, а јас алергична сум на нив. Особено во прва сезона дури и го мразев, одвратен ми беше кога и се фрли на Серена, мислам сакаше да ја силува. Се зачудив кога ја видов темава, стварно незнам кое совршенство го видовте во него, и незнам што толку сте збеснале за Чак.
Дека не е најличен не е, ама како би го легнала Си има харизма човекот што да се прави. Штета што во серијата не го фура британскиот акцент ептен посекси ќе беше. Факт е, речиси секоја девојка паѓа на лоши момци, такви сме ние фини, мили, уствари тигрици
Далеку е од најубав и најсовршен ама има нешто во него што кај другите не сум го приметила. Има посебна привлечност дури и кога не ми е нешто убав па ми е ахх... стварно штета што не го фура британскиот акцент ама ако, бојата на гласот му е посебна... срцка чоече после оваа епизода (сцена) ептен ми се срцки со Блер... и многу ми е убав и сладов во епизодава http://www.youtube.com/watch?v=Oz8Q6m0_ ... re=related
И јас се потпишувам за британскиот акцент. Многу се палам на ова Ама неможе да го фура во серијава зашто сепак глуми апла њу јоркчанец - апер ист сајд
Кај сте се затрчале сите за Чак, м? Не може преку ред, мене сипматија ми е уште откако се емитуваше пилот епизодата далечниот 21 Септември 2007 година Си сакам јас повеќе негативци, имам неколку пати кажано Во првата сезона ми беше најсовршен, кога ќе речеше I'm Chuck Bass Во втората ми беше исто така преубав, во третата го направија маж и пол, го дотераа во костуми, очите да ти испаднат. Во четвртата сезона ми го уништија, комплетно. Имам дискутирано на темата за Госип, да не се повторувам. Не е толку убав, колку што бев заљубена во неговиот карактер. Со Блер ми беа во прва и втора сезона ТОП пар. Злобни, се надополнуваа Нивните игри ми беа омилени. Ви текнува на фризурава? А да, не знам дали знаевте ама прва девојка со која спиел Чак е идолката моја, Џорџина. Кога се појави нели Блер му напомена. Добро е што не ги направија пар во првата сезона, ќе беа најголемото зло
Шармантен, ама не и убав. Далеку од совршен! НЕ! Кај го најдовте од толку глумци Чак, па ако збориме и за карактерот во 1 и 2 сезона па и во третата на моменти Се чудам. А да, за стилот на облекување секоја чест, стварно е преубаво облечен во серијата првпат да загледам така стајлинг на машко да ми остави посебен впечаток. И за реченицата: ``I'm Chuck Bass``.
Ах бре девојки како што вие се чудите како нас ни е привлечен..така и јас се чудам во моментот.. Вака целата со прашалници?? Не ви е ни малку секси,ни малку не ви привлекува внимание,ни малку не ви ја разгорува фантазијата?? За убав не е..далеку од совршено убав(макар што се работи за вкусови) али шармантен... Тоа што е дрзок и лошичок плус ме тера да го подберам и да му покажам на која страна заоѓа сонцето Просто жалам што немаме еден ваков Чак во нашава земјичка :geek:
Не го знам од улогата чак бас (whatever u spell it -.- ). Актеров сум го приметила во еден филм, и тоа многу одамна, и си реков-Oh God O____O Неговиот стил не ми се допаѓа, Spoiler Don't get me wrong, I love bad boys за облеката зборувам. Порано ми се чини попривлечен, во тој филм беше... обичен дечко, со обична фризура, немаше брада, таквиот изглед ми беше попривлечен (за актеров ама), имаше нежен поглед, и тој ми се допаѓаше повеќе. Не знам, секој има свој вкус.