1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Chuck Bass - најсовршениот лик на ТВ екраните или сепак не?

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од malechkata, 2 јуни 2011.

1. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Да,најсовршен е. :l:

2. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Насловот на темата како 13 годишно девојче да го правело :rofl: Има доста секси глас ;)

3. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Чак е совршен како лик, навистина е соврешентво од маж. Физичкиот изглед му е ок, згоден е само така малку фацата не е мој тип. Ама па зато има огроооомна харизма.
    А актерот мислам дека е заслужен за тоа, бидејќи ако актерот не знае како да ја долови улогата тогаш џабе е ;)
    Чак плисс бе му фриенд(маубе мооор) :inlove:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Мене па ич не ми е убав овој...

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Манипулатор,сплеткар,тип со чуство за бизнис и доста интелегентно створење. Да поседувам некој бизнис, цел би му препуштила да ми го води. Себично мрзливо суштество на кое навидум му е битно само личното задоволство,жени,алкохол,секс и уживање. Но во исто време и емотивец до даска,а затворен во себе до смрт. Неверојатен сплет на карактеристики со кои е невозможно да не те заинтригира да погледнеш уште една епизода.
    Растргнат помеѓу ладнокрвноста на татко му,идеалите кои тој му ги наметнува,патиштата по кои го насочува и сопствените гледишта за животот, а во исто време опиен од љубов кон една многу моќна и сензуална жена,многупати губи разум, но никогаш сопственото јас. Ќе остане сам,но нема да дозволи таа да го гледа како пропаѓа или пак да пропаѓа со него. Машко кое може во исто време во едната рака да ти ја подаде вселената на дланка,а со другата да го уништи универзумот.
    Поседува харизма која е невозможно да те остави рамнодушен,, стил на кој и самиот Армани би му позавидил.
    Дечко со кој можеш до крај на свет да одиш и назад без око да ти трепне...аххх

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. xoxo.Martina

xoxo.Martina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    198
    Го обожавам. Gossip girl го гледав само поради него и Блер

7. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Според мене преценет лик . Има др ликови кои со задоволство би ги нарекла `најсовршен` ама овој деф не се вбројува во тие. I'm chuck bass - самава реченица не тера да повратам. ;)

8. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    не е баш..нај најј .
    т.е ништо посебноо !

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
  10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ох бре, Чак бе, љубав моја ми е. Многу ми е некако чудно привлечен, вака само да го гледаш е онака симпатичен момак, али ко ќе отвори уста, поготово со британскиот акцент, па гестикулација, + што од него вришти еден тон харизма и сексапил ми го прават ептен сексуљав.
    Забегав ептен по него, ко тинејџерка со Петко склучивме договор дека неговото неверство со Кејт Аптон и моето со Ед нема да бидат предмет на карање и замерки туку за восхит и поздравување (доколку некогаш се десат). Од што си го заљубив Ед го носев на позадина на телефонот и си го галкав кога куцкав, и мајка ми еднаш ме гледа и ми вика:
    - Петко е овој, за каде вака дотеран?
    А од таму Петко се убацува, ко џокер у покер:
    - Дечко и е тој, она многу го сака само што он незнае.
    Кога ми се сврте мајка ми со убитачен поглед:
    - Добро бе Најубава не мислиш дека си голема за вакви глупости?
    - Не! Остајте не да се сакаме.

И така ја и Чак се сакаме ако не сте знаеле :).

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    НЕ! Сите вие што мислите дека е најсовршениот лик, не сте го виделе Harvey Specter :inlove:

На Marossa и Hipster им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Можеби немам право за коментар, со оглед на малиот бр. епизоди што сум ги погледнала од госип грл, ама...не. Надуенко со тоа манијачкиот глас, веѓите и испегланата фаца и коса. Истото и за тоа девојката му. Размазени богаташи глумат бизнисмени, а се однесуваат како дечишта. Многу лигави ми беа сите ликови од серијата.

На Gioia и Sara123 им се допаѓа ова.
  13. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Не е совршен,но нешто блиску до совршенство.МАЖ во вистинска смисла на зборот.За изгледат не се коментира прекрасен е.Пример како би требало да изгледа еден совршен маж од надворешен изглед според мене ::D

14. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Мене ми е совршен некако.Секој има свое гледиште сепак.

15. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Чак Бас уау кое задоволство за женскиот род и најфраерот за машкиот род. Зошто вакви самоубиства си правите деца?

Ниту е убав ниту е паметен ни ништо. Не ми се допаѓа ни како лик. Мразам такви личности како него,или идиоти едноставно. После зошто го бирате секогаш погрешниот....

Ахх колку ми се дигаат живците кога ќе ја спомнат општо целава серија. Најтрагично е тоа што "мажи" ја гледаат. :|

На calliope, Sanjichka007 и Sara123 им се допаѓа ова.
  16. s.t.a.r.s.h.i.n.e

s.t.a.r.s.h.i.n.e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    28
    Не е убав многу, на пример Нејт е поубав, ама има OGROMEN шарм, што го прави скоро совршен

На dence му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dr.Ofboli

Dr.Ofboli Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    312
    Јас Чак си го сакам за дома како домашно милениче 8)

She asked me to tell her the 3 words every girl wants to hear.
    So I whispered "I'm Chuck Bass" :lol:

Не ми е убав, раздвоени заби и одење како робот, ама каква харизма и шарм има човеков ни он сам не е свесен.
    Некои сцени со него по 10 пати ги премотував, а и цела серија за него може ја гледав.

Мачо тип, џентламен, знае да биде арогантен женкар, а на крајот најголемо лигле за Блер.
    Кога и кажа дека бил во Европа само да и купи чорапчиња и колачиња што она ги сакала, па... Blair: Then look down deep, into the soul I know you have, and tell me if what you feel for me is real, or if it's just a game. If it's real, we'll figure it out...all of us. But if it's not, then please Chuck, just let me go.
    Chuck: It's just a game. I hate to lose. You're free to go.
    Blair: Thank you.
    Serena: Chuck, why did you just do that?
    Chuck: Because I love her and I can't make her happy.

и ова...

И да се вратиме во реалноста, машко како Чакче од првата сезона, до тоа совшренство што стана во последните сезони не постои. Сигурно и Ед, д риал Чак, не е таков.
    8)

Прикачени фајлови:

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.470
    Дефинитивно да ! Маж од соништата.
    Ми се допаѓа неговата глума, неговиот глас, а за шармот не треба воопшто да се дискутира :)

19. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Како бре најсовршен?Јес да ми е привлечен и секси,ама типот е женкар невиден,лажго,склон кон алкохолизам и дрога,си ја продаде девојката за хотел и да не бројам веќе.Не дека е ептен најлош ама изгледа не ги делиме истите ставови за совршенство. :D

20. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    А да, посебно му ги сакам фризурите „отворена тетратка“ и „лански шпагети“.
    Харизма може има, и вака постар со брадичка и со затворена уста, океј ми е, веројатно би му направила муабет во автобус.
    Најсовршен? Цк.
    Не сум изгледала многу, нит серијата, нит тој е мој тип, ама кога ќе зинеше да го каже она I'm Chuck Bass, автоматски ме потсеќа на I'm Rick James, bitch, и не може да не ми е смешно.
    Бидејќи збориме за него ко за лик од ТВ екран, препотентен ми е, самовоздигнат и размазен, а таков претерано детален стил, дури и феминизиран на моменти, ми е урнебесно смешен и нереален.
    На наши простори за тој стил имаме друг израз, ама нали, нашиве не се Чак Бас. :wasntme:

На XstrongerX, Golden, Marossa и 2 други им се допаѓа ова.