Сакам да коментирам за повеќе "совршени" ликови. Чак Бас Убавина има, да! Стил, шарм, сето тоа. Но некако не ми е многу убав. За глумата не можам да коментирам многу бидејќи не сум гледала многу филмови со него. За убави... има поубави од него. Пример: Daniel Radcliffe Channing Tatum Ian Somerhalder Paul Wesley Jensen Ackles Matt Bomer Douglas Booth Ashton Kutcher Tom Cruise . . . Листата продолжува. !Чак Бас не е најсовшрен!
Секси е и елегантен е многу, но сите имаме различен вкус. Според мене е еден од посовршените. Најсовршен за мене Леонардо Ди Каприо
Харизма има да,не велам не но,не ми е најсовршен дефинитвно.Ама похаризматичен дечко од него не сум видела дефинитвно.Ептен ми е симпатичен.
Мене ме иритира типов, смешни ми се и глупави сите оние кои подмочнуваат во гаќи кога зборат за Чак Бејс као да е еве не знам ... осмо светско чудо. Совршенство, мај ес.
Не ја гледам серијава, али братучетка ми го отупе со овој. Ни малку не е убав, а дааааалеку од совршен. Сум фрлила некое око на серијава додека дремам на нет, ако останал тв упален па течела некоја епизода се додека не сменал некој и не сум го доловила тој шарм на господинов. Да повторам, не сум гледала ни една цела епизода и не сум компетентна да кажам, но мене ликот на дотичниов ми остави впечаток на шупак. Не ми е јасно што толку го возвишуваат некои...
Во првите две сезони ми беше многу антипатичен,ама веќе од 3та сезона кога почна да ја покажува љубовта кон Блер сменив мислење и омилен ми стана Најубав пар ми се Јес да го опраија од 3та сезона,и фризура и стил,а да не праиме муабет за промената на карактерот.Совршен не е,има мнооогу поубави од него ама дечково има стварно огромна харизма и сексапил.Има нешто во него што привлекува,мажествен е,што не би рекла за Нејт кој ми е за нијанса поубав од Чак ама ко лигле е
Па повеќе за љубовта спрема Блер, секоја девојка би сакала некој да ја сака, како тој што ја сака неа, и стилот , не толку за изгледот.