Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Clean deeper од Nivea

Дискусија во 'Лице' започната од simon4ee, 25 август 2010.

1. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Освен мазна кожа ништо друго не добив од Clean deeper од Nivea, ни бубалиците ми ги исчисти, ниту пак црнките. Го користев секој ден, но за жал без резултати

2. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    9
    :hai:
    Гелот е добар, бидејќи ја прави кожата помека и помазна...Но во врска со бубулиците... :|
    Јас еве го користам една недела, и тоа навечер и насабајле, па нема никави резултати... |( Може е сеуште рано, но баш никаква промена... |(
    Некој друг гел за бубулици и мозолчиња да препорачате?! :?:
    Поздрав! :*

3. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    пред 2 3 години го купив и уште ми стои така, понекогаш го користам но не често, затоа што нема никакви резултати од него освен што ми ја прави кожата помазна.

4. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Пробај со колекцијата AVENE ма да поскапа е околу 700 денри ама само пофалби слушам за неа, а богами и феминките тука ја имаат фалено. Јас ја купив пред некој ден па затоа не можам да ти кажам како сум задоволна сепак треба да помине бар две недели. Иначе на база на AHA и BHA овошни киселини е кои создаваат длабок пилинг ефект, ја ослободува содржината на порите и ја потикнува елиминацијата на мозолчињата, црнките и сличните проблеми. Медицинска е на база на термална чиста вода. Можеш да ја најдеш во Зегин.

5. Philosopher

Philosopher Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    9
    [/quote]Пробај со колекцијата AVENE ма да поскапа е околу 700 денри ама само пофалби слушам за неа, а богами и феминките тука ја имаат фалено. Јас ја купив пред некој ден па затоа не можам да ти кажам како сум задоволна сепак треба да помине бар две недели. Иначе на база на AHA и BHA овошни киселини е кои создаваат длабок пилинг ефект, ја ослободува содржината на порите и ја потикнува елиминацијата на мозолчињата, црнките и сличните проблеми. Медицинска е на база на термална чиста вода. Можеш да ја најдеш во Зегин.[/quote]
    Фала многу Аја. Ќе пробам баш да видам. :) :*

6. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Јас го имам и го користам еднаш неделно. Мене многу ми помогна за црнките, после 2-3 пати направен пилинг ми се исчистија. Исто така лицето е меко и нежно после тоа, како и по секој пилинг нормално. Задоволна сум.

7. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Го користам пилингот 1-2 пати неделно и лицето ми е многу мазно после :lol: А исто така и го имам тоникот ама него го користам 3-4 пати неделно и нанесувам само на Т зоната, бидејќи кожата на образите ми се суши од тоникот. Задоволна сум :D

8. love.summer

love.summer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    24
    Јас го користам истиот наутро и навечер и задоволна кожата ме е мазна и мека :)