Да јас го имав купено заедно со тоа против први брчки лилјаковото, за хидратација беше супер а во врска со порите не видов некоја промена - да бидам искрена имам пробано милион производи за пори и ништо ми нема помогнато , а мислам не постои таков "магичен" производ , тоа е одлика на масната кожа за жал..
Дали некоја го има користено жoлтиот крем pep start? Искрено, немам користено нити еден производ на clinique ,за сега сум на нивеа и органско арганово, би сакала овај крем за околу очи да го пробам .
Го имам прпбано,ништо посебно не е , од оваа пеп старт линија се што имам пробано ништо не ми се допаднало.
Женски имате нарачувано на Clinique производи онлајн од странство? Ако да, од каде? Нашиве не се нормални со цениве ц ц ц
За порачување не знам, ама следи ги на инста clinique greece , кога имаат попусти ставаат по 40-50% па можеш да си тркнеш до Солун да си купиш од Sephora што ти треба
@Chimera ако имаш некој Германија, провери на notino.de или douglas.de. И јас се чудам со цените тука, но од кога ги открив овие сум раат, и за парфеми порачување и за козметика.