1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Coslovemetics козметика

Дискусија во 'Лице' започната од mermaid8989, 9 јануари 2024.

1. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.389
    Допаѓања:
    21.039
    Можеби сум грешка ама баш намерно имав ставено производи во кошничка со цел да ми се спремни за black friday и сумираната цена тогаш и денес со “попустите” ми се совпаѓа, можеби 100-200 денари да е разликата преку сила. Дали намерно ги бустаат цените па со попуст доаѓа регуларната цена или не знам. Има некој приметено нешто вакво?

2. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.519
    Допаѓања:
    2.954
    Веќе ништо не ме чуди, на безобразлукот му нема крај и скоро сите почнаа да ја користат истата финта. Нема реални попусти кај нас...

3. CooperD

CooperD Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    644
    Допаѓања:
    2.029
    Не ги бустаат ама овие “попусти” се стални.
    Имаат фиксни цени кои стоат така и попусти на тие цени кои се постојани.
    И така постојано ги најавуваат ексклузивно и драматично.

Пример тоа бустерот на Medicube веќе 6 месеци е на “попуст” и цената со попуст му е 13.000, а регуларната цена му е 23.000. Демек уау попуст од 50%.
    Од друга страна истиот уред во зегин е со регуларна цена без попуст од 13.000.

На theunforgiven и Hellobeautiful им се допаѓа ова.
  4. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    3.811
  5. xxx-ba

xxx-ba Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    540
    Јас го имам првото, curling cream и баш ништо не направи за мојава коса. На Балеа таа портокаловата крема од 200 денари ми правеше многу повеќе локни од ова. Пробував на разни начини да го нанесам ама мене лично воопшто не ми ги оформи локните.