1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Covet Fashion (Ковет МК)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од nene88, 19 јули 2017.

1. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    501
    Дали некој ја знае апликацијава и дали ја игра некој Ковет? Јас и сестра ми сме скроз заразени, играм од ноември и ја обожавам апликацијава.
    Станува збор за дрес ап апликација, имаш задачи и ти кажува за каков настан треба да ја облечеш манекенката. За секој изигран челинџ добиваш награда Ковет кеш (виртуелни пари), а потоа другите играчи ти го гласаат изгледот и добиваш поени и дополнителни награди.

На Kohlensäure му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kohlensäure

Kohlensäure Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2016
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    4.707
    Една година подоцна... Еве и јас сега започнав, но поприлично сум изгубена во играва.Има доста новитети како некои натпревари и слично. Многу ми е забавно комбинирањето и добивање нагаради.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.790
    Допаѓања:
    81.024
    И јас многу ја играв играва лани. Ја избришав некаде во февруари, ми се смачи од неа, како некој зависник осмислував стратегии како до поуспешен аутфит. :wasntme:

4. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    501
    Не, верувајте, не знаете какви зависници има. Има луѓе што креираат лажни фб профили за да имаат повеќе пари, односно "ин" фустаните, за да може да добиваат добри оценки. Има групи за т.н. клонови, смислуваат аутфити и сл.
    Јас играм година ипол активно, 43 ниво сум. :)

5. Kohlensäure

Kohlensäure Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2016
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    4.707
    Ајде сподели како да кренам левел ....И за ова РЕЛИ што точно требит да правам.

6. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    501
    Во принцип колку повеќе играш, толку е полесно. Треба да се зачлениш во некоја фешн хаус за да може да учествуваш во Рели. Кога учествуваш во рели се добиваат многу награди, секако тоа зависи и од куќата во којашто ќе се зачлениш. 1 рели трае 3 дена од прилика, и содржи 12 челинџи од кои 2 флешбека. Има 3 нивоа на рели, различни куќи играат разни нивоа. Од релито се добиваат награди како фустани и накит, или дијаманти и пари. Така ќе играш повеќе, ќе добиваш повеќе награди и ќе креваш нивоа многу почесто.
    уште една добра работа кога си член на модна куќа е тоа што можеш да позајмуваш од луѓето што се во куќата.
    Најди на фб групи за Ковет и таму можеш да додаваш луѓе (јас ова го избегнувам од причина што за Коветот ми е врзан мојот фејсбук).
    Мој совет ти е пред да почнеш рели, неколку дена да ги правиш само дневните и оние челинџи за кои не треба ништо да купуваш, така ќе собереш пари за да можеш да ги изиграш сите челинџи од релито.

7. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.615
    Допаѓања:
    44.578
    И јас ја инсталирав пред некој месец, и си играм така секој ден.
    Интересно ми е, и е ептен заразна :wasntme:

8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    Јас ја играм веќе година дена и не да е заразна... болест е. Сега сум 29 ниво, а ќе бев понапред да знаев што правам во првите неколку месеци и да брв во асална Fashion House. Ете така.

На Luminary му/ѝ се допаѓа ова.