Не знам дали сте го пробале ова. Јас не сум пробал, чекам ваши мислења, особено на тие open minded што се. Cuckold е маж кој доброволно ја охрабрува жената да има секс со други луѓе зашто тоа го возбудува. Оваа појава има две екстреми. Едната е мазохистички маж кој ужива да е понижуван и деградиран и други понижувачки активности од страна на жената и нејзиниот љубовник. Другата е алфа мажот кој не ужива во никакво понижување туку и го одбира оној со кој ќе спие жената и кога.
Куколд е маж кој се возбудува кога ја гледа својата партнерка како има секс со друг. Имањето тројка, со маж ми и уште еден маж, е форма на куколд фетиш
Може и да се возбудува на тоа кога партнерката има секс со друг, а тој не е присутен. Штета што нема назив и за жени кои се возбудуваат кога партнерот им има секс со друга Така и јас би била Куколд со тапија
Cuckold оригинално е рогоња. Називот доаѓа од птицата кукавица што ги подметнува своите јајца во туѓи гнезда. Тоа што вашето познавање на англискиот е од речникот Порнхаб е сосема друга приказна.
Добро Во пракса, мажи доброволно се декларираат како Куколд и се возбудуваат жените да им се прељубници. Исто како и јас што се возбудувам маж ми да има секс со други. Сега, има и екстремни форми, каде преминва во садо-мазохизам. Кога возбудата доаѓа ако сексот со друг се користи за навреда/повреда на партнерот. Не сум по екстремни фетиши, во никаква форма.. Ама во блага верзија.. имам цела лепеза на желби и фантазии
Зошто така мислиш?...не сум против чинот воопшто, ама ќе ме спопаднат нагони со клизач ќе влезам после кратко време
оти финтата е пред се ,да ѓи гледаш ти а да не се приклучуваш.Штом ќе се вклучиш у игра автоматски праиш тројка
да, јасно ми е, ама једино ако ме заковаат со шајки за стол па да изглеам до крај инаку вака ќе им се извинам, ама тоа е
Абе.. да не бидеме цепидлаки... си играш со сите желби... интердисиплинарна 'наука' е сексот. Нема некој што се држи исклучиво за конкретни 'правила' кон само една префернција, и ништо друго не му причинува задоволство. Обично е сплет на преференции. Додуша има и екстремни фетишисти кои исклучиво во една форма можат да се возбудат, ама тоа се личности со психолошки и емотивни проблеми...
Не навредувај без веза. Ниту е болест, ниту ништо. Луѓе имаат фетиши на мртва природа.. една е 'венчана' со Ајфеловата кула, па никому ништо.
Кого навредувам? Тој што ја пишал темава или тој што си ја рента жена му па не се согласувам со него? Нивна работа. Моето мислење е тоа. Од искуство го зборам не од нејасност. А таа што е венчана со кулата е нормална така ?