Имам пријател што сака жена му да има секс со друго, а он да гледа. Некогаш тоа се трансформира во генг бенг на таа кутра завршува и со по 6 мажи во една вечер, Мене тоа не ми е добро. Не ми носи никаква вредност, ниту сексуална стимулација реална.
А девојката не ужива во тоа? Ако ја тера некој на сила, тогаш е криминално дело, и треба да пријавиш. Ако доброволно таа се впушта во тоа, тогаш ти немаш прво да нагаѓаш за нејзе дека била 'кутра'.
cuckold е доста популарен во последно време ,во германија постојат клубови каде мажите ги носат своите жени да имат секс со друг маж а они да гледат и да мастурбират ,и сите се задоволни жената си има секс со друг а мсжот го возбудува тоа да ја гледа и си доживуват оргазам и двајцата
Нема клубови, но има 'андерграунд' настани од ваков тип и во Македонија. Пишував некаде и на друга тема за ова. Ако сте пар, можеш да 'влезеш' во тој свет. Организираат забави по викендици низ Мк.
Не е едно место. Неврзана заедница е. Треба да те внесе некој од паровите кои се веќе во игра.. Или, евентуално, да стапиш во контакт со некој од организаторите. Самци мажи, не примаат, само парови и сами жени.
Еден пар ми има кажано дека во маѓари имало свингер клуб (илегално секако) колку е видтина не знам не сум бил
За свинг клуб немам слушнато. Ова јас што го знам, се организира на различни места низ мк.. обично по викендици.
da za ovie znam ama mnogu e tesko da se vleze poedinec, samo so par a I plus ima uslovi mnogu, a za klubot bracen par mi kazaa bile onie tamu