Не. Темата објаснува која ми е преференцијата. Ме возбудува мојот да го гледам како ужива. Рендом лица не ме интересираат.
Разбирам секаков вид фетиши и не осудувам, но јас не би можела да замислам да делам. Премногу сум посесивна за тоа
Не сум пробала , можеби некогаш ќе пробам , не знам . Премногу авантуристички сум настроена , затоа велам дека можеби некогаш ќе пробам . За сега , добро ми е вака . Звучи интересно , но моментално мојата желба за вакво нешто е далеку под нулата .
Се прашува секако , се е ствар на договор кај нас . Ако јас изразам желба , а тој не се согласи , ќе најдеме нешто што на двајцата ни одговара .
Еден ќе пишува сценарио за нов филм на Драги Шпага (мислам така беше личноста) и тоа сценарио е најдолго (5 6 страни во word) па види сега колку дечкото е навлезен и на крај долу заборавил да смени името „Симонче (името на претходната многу веројатно), како ти се допадна цела сцена, мислам дека бев подобар од претходниот пат“...
Би сакал да гледам како некој пар има секс а јас да си седам и да уживам во истата просторија со нив. Дали би сакал да ја споделам девојката со некој друг, освен ако тоа и е желба но не би ја убедувал. Пре би ја да си ја креснам