Nemoze da nema ljubomora.....taa ke e prisutna no so dobra konekcija megju partneri moze da e vozbuda koja ke predizvika bura od emocii megju seksualnite odnosi potoa ...te. zacinetost na postelata
Ova nikako ne mozam da sakam a i uste pomalce da ve razberam so kejf vi praj da gledate kako drug vi ja e** partnerkata i posle da si legnete vecer so nea kako nishto da ne bilo :/
Не сме сите исти. Зато старите велат: За секое грнче, има капаче. ... само да се луѓето искрени со партнерите...
Уживам да го гледам како ужива во било што. Како јади, како спие, како се чешка по главата ко мутав...
Абе за тебе можи е панаѓур, за мене не е. Терај си ти како шо си сакаш. Јас ќе терам, јас како шо сакам. Мнооогу е просто.
Сака само да те гледа партнерот со друг или заедно со cuckold фетиши како то да те clean up или foot fetish додека имаш ти односи со третиот член или Cuckold 69?
Као прво постои куколд шо само глеа и куколд шо учествува како субмисив, спрема то шо ти кажа дека мажот ти те гледа, се надоврзав дали само те глеа или учествува. Второ во тема за куколд прашувам за куколд и сум напднат као брааавос шо да речам
Се сметам дека сум доволно едуциран на тема куколд, и не ја испрашувам, туку само кратко прашувам дали мажот и гледа или учествува како суб, КАЕ испрашувањево не знам појасни ми.