Оваа страна е достапна од пред некое време за користење за да си најдеш дечко. Ама ме интересира искуства од вас ако ја имате видено, како поточно функционира, направив јас профил и сега незнам што се прави..
Сигурно врие од крипи манијаци и психопати. Па не знам колку да сум очајна никогаш не би направила профил на овие апликациите за дејтање
Колку треба да си очаен од 0-100 за да бараш дечко на страна за дејтање? Ова ме потсеќа како оние поракине што одат на ДМ сат, 40 годишен маж бара 20 годишна за забава. Барај ме, (и број).
Во САД е многу нормално Tinder да се користи и многу успешни врски произлегле од запознавање на таа платформа. Секаде има манијаци но ете таму и сосем океј луѓе ја користат. Кај нас не знам како функционира страната и која популација е најмногу застапена. Иако не ми изгледа ветувачки нека каже членката доколку почнала да ја користи.
Кога малку ќе си ги прошириш видиците, ќе ти се разјасни дека во ек на толку развиена технологија со каква владееме ние, воопшто не е ОЧАЈ ако некој нашол партнер на социјална мрежа. А и да е, како му ја знаеш ситуацијата на некој за да му судиш? До кога бре со вакви осуди??? Млади луѓе, а толку ограничени. На пораките на ДМ сат ја потсеќало.
Не сум јас воопшто ограничена и не ми превртуј очи, едно е да најдеш партнер на социјална мрежа, а друго на страни за дејтање коишто во поголем дел од случаите се користат за да најдеш секс партнер, а не потенцијален партнер.
Си. Од такви дејтинг сајтови, само јас познавам неколку бракови. И на дејтинг сајт, како и во реалниот живот, има и будали, има и паметни.
Можеби поголем број од корисниците се таму за да најдат нешто за забава, но сигурно има и такви кои се за сериозна врска и не е невозможно тоа.
Што е поразлична и посебна оваа страна од сите други наменети за ебавање? Да не се логира по ,,елитна багра" тука?
Не знам зошто се судат луѓето што се зачленуваат на страници за запознавање за да си најдат партнер/ка. Манијаци има и на социјалните мрежи што ги користиме секој ден. Манијаци има и во живо. Ние не сме никои да судиме. На слична тема имам прочитано дека една членка го запознала маж ѝ на страница за запознавање.
Де бе што толку се напнавте за дејтинг сајт? Па уште навреди и глупирања. Обична тема е. Не се луѓето очајни ако се слободни и бараат врска, очајни ми се оние кои само бараат секс, а се женети/ мажени, значи само за варање и секс. Знаејќи го нашиот менталитет, ова нема да има некој успех
Во моментов немам потреба од вакво нешто. Но тоа не значи дека не ги разбирам или дека ги осудувам оние што пробуваат да најдат нешто тука. Сосема е можно и јас некогаш да се најдам на нивно место
Маж ми на мирц го запознав пред 20 години. Не гледам ништо срамно или глупаво, да запознаеш некој било каде онлајн, вклучувајќи и дејтинг сајт. Мислев дека до сега ќе стане вообичаено ова.
Овие што се срамат да напраат акаунт на дејтинг сајт или да улетаат у врска со момак од социјална мрежа се истите оние што у град дремат и чекаат некој да им пријде. Коа ќе им пријде за егобуст го клоцаат а после плачат дека нема прави мужи у градов ))
Шансите да најдеш сериозна личност со која можеш да започнеш врска на ваква апликација се 1000000:1. 99% ја користат апликацијата за 'one night stand' што би се рекло, не гаите надежи дека можете да си фатите нормален дечко на ваква апликација. Имам пријатели кои живеат во странство во поголемите земји и ми кажуваат дека на Тиндер да најдеш некој нормален било како да бараш игла во сено.
Каква надеж? Ниту користам, ниту имам потреба. Кажав дека има шанси и има такви случаи. Ете членката почнала да користи, не е манијак, така да и океј маж може исто како неа да се зачлени.