нешто се збори дека телохранителот на Евелин игра некоја опасна улога и сега треба да се дознае што е
Спојлер Измамник е. Заведува богати жени, а потоа ги уценува дека ќе каже на нивните сопрузи и им зема пари. Ама овој ќе го открие и ќе го избрка, ќе му даде пари. Ама ќе го претепаат и ќе му го земат чекот (и ова мислам дека е масло на овој мажот на Евелин).
Добар крај на втората сезона. За трета се уште нема официјални информации дали ќе ја продолжат или не. Втората сеозна ја гледале околу 1.6 милиони гледачи така да би требало да има и трета
Леле и јас сум многу нестрплива што и како ќе биде! Ако дознаете, некои спојлери, слободно пишете ми ги, многу сакам да знам
Знаев дека Марисол повторно нешто ќе открие, исто како и во првата сезона. Инаку, мислам дека нема да биде Рози убиената. Иако на прв поглед изгледа така, сепак мислам дека продуцентиве само не залажуваат
И јас така мислам... Спојлер А може нема никој да биде убиен Зојла е бремена Кој знае кој е таткото, не ми текнува, дали беше со Пабло тој период кога се тестираше за бубрег, или беа разделени?
Видов дека си коментирала, дојдов само да ти кажам дека тебе те памтам по тоа дека гледаш серии .. Awkward B G како на пример ..