Зошто да се криеш од комшиите? Плус во пакети праќаат, не ги праќаат на мегдан. Јас одам во секс шопови, па никому ништо, вие од шо се плашите. Шо ви е гајле за комшите? Тие не се ебат можда
Pozzz iskreno vozbudlivo pocna da mi zvuci sex igracka stands ljubopitna razgledav na libido me interesira sto e podobro za pocetok didlo golemina kakva ili vibrator vo forma realisticna ili so dodatok za klitoros Help!
Мене само ме деконцентрираат вибрациите. Два вибратори имам и никогаш не уклучувам вибрации. Едниот има 6 различни вибрирања и кога го уклучив прв пат, ме потсети на новогодишни сијалички Реалстичен да биди, ти е најпаметно. Најмалку триење прави. Немој силикон, се лепи ептен на слузокожата. Ова ми е најновото, мало е, ама анатомска градба има и мава дирекно на г-точката. И обавезно лубрикант. Пиши импресии кога ќе купиш
вибрирачко јајце кое може да се управува преку апликација од телефон е супер идеја за новогодишен поклон
Вака нешто мисли членот https://www.aliexpress.com/item/1005003209778499.html Добра ствар, може вибрациите да си ги контролираш преку телефон или да му дадеш на партнерот да ги контролира за поголема возбуда.
уште со играчки си играте,секоја има приватност,и со тие играчки не можете без нив,абе ајде,пола што ги познавам женските со раце и јазик уживаат. (не ги мислите последиците што може да си направите сами на себе,с*кс кога сакате,мозокот не разбира,па после отварате нови теми дали сум невина си го ставив прстот или лабелото,после некој ви е крив)
за тоа е виновно НЕМАЊЕТО сексуално образование и писменост... не се виновни ни „играчките“ ни „лабелата“ ни па желбите за експериментирање и осознавање на сопственото тело...
комплицирана личност,да си експериментираш на твое тело и да не размислуваш што ќе направиш без мислење на мозокот и на твоите последици нема враќање. Едит (секоја личност која не и е потребно дечко или жена,самата си дозволува да си купи вибратор,а не момичка која 15 годинки и иска да проба со вирабатор или лабело).
самозадоволувањето не е наменето за луѓе со одредена возраст, ни па е ограничено според тоа дали некој има партнер или не...