Пратките треба да се предаваат по предназначување, кој пишува дека треба да ја прими, и обично дома никој не треба да отвара туѓа пошта. Така функционираат нормално работите. Јас лично дадов адреса на работа, затоа што доставувачи имаат канцеларии во бизнис зградата и по просто е таму да ги примам сите доставки. Ништо невообичаено не се случи.
Ne e dali ke go cuvam, tuku kade da go krijam....tuka e i sinko ke mi go najdi bidejki po skafovi mi pika nos...taka da ne kupuvam, a bi kupila...kakvi ima edni od crvenkapa vibratori bas onaka dobri
Не , знаеш шо бараш , купуваш си идеш.Чисто ко идеа можеш и од beauty bay да нарачаш , пред 4-5 год. нарачував за поклон.
Зошто би ни било срам? Влегуваш во продавница која продава производи кои се наменети за луѓе кои сакаат да ги купат тие производи. 21 век сме луѓе, уживајте во животот и тоа што ви го нуди, ова важи и за сексуалноста.
И мојава беше конзервативна но за среќа е многу љубопитна. И купив вибратор за почеток. Ете ја сега има цела колекција, од анални топчиња, дилда, каиши за врзување до секс машин.
Чупчиња ај еден совет !? Сакам да подарам дилдо е сега кој од овие сајтовите е посалам за нарачување дилда!? Исто според вас које е најсоодветно !? Би ви бил благодаран ако добијам некоја насока, со линк и сл сакате овде сакате во лп, како шо било ...
Ако си од Скопје најубаво е лично да одиш и да си одбереш. Либидо е супер продавничка Имаат и вебсајт.
Jas pred nekolku meseci na soprugata i kupiv vibrator, i mozam da kazam deka ni stana cest drugar vo seksot. Samo neznam kakov e koga jas ne sum doma
Битола нема аеродром ама затоа жените им се како авиони Битола нема сески шоп ама затоа жените им се како ------------------- !? (слободно дополни)