Ете се сетив на оној скандалот со тој бизнисменот што го умре битолчанката Да,да, еве како жена потврдувам дека битолчанки се стварно убави. И градот си има посебна убавина.
Интересно, читам неколку членки назад како мажите не им дозволувале да си купат вибратори или секс играчки. Тоа исто ко да му забраните да мастурбира на партнерот. Мислам дека не е во ред и дека не треба ни да прашувате. Купи си и свиркај си.
Им го повредува егото. Лично го сфаќаат, затоа не дозволуваат. Демек 'Не сум и јас доволен?' А врска нема дилдо/вибратор, со тоа колку е добар партнерот во кревет.
Колку убавини само пропуштаме поради тоа его... И за двата пола важи. Кај мене знае да биде обратна ситуација. Јас да бидам тој што сака да вклучи некоја играчка во сексот. И налетувам на коментари од типот: Ти сакаш да си ја олесниш работата. А воопшто не е точно баш сакам тебе да ти биде убаво... Ама неможеш секогаш да налеташ на отворени личности. Пуна глава бубачки.. Како и да играчките се закон посебно ако си со личност на која не и смета. И колку само олеснуваат при анален секс.
Не знам за анален... ама за време на секс, општо, мене дополнително ме возбудуваат. Всушност и никогаш не сум ги користела кога сум сама, односно за мастурбација. Исклучиво со парнер/и
Мислев за пред да пенетрирам анално секогаш сум гледал прво со прст па после со играчка додека се опушти и откако ќе биде комотно да си влезам. Несакам да ми заврши партнерката со болки. И во комбинација е интересно за време на вагинален да ја ставиш играчката во анален отвор. Посебно ако вибрира... Има дополнителен филинг не само кај девојката туку и кај мене. Ко да и вибрира пи"ето . Плус сум приметил многу полесно ги доведува до оргазам повеќето цури кога има и анална стимулација. Така да Use your toys and enjoy
Мажот ми некогаш кога не сака секс се "вади" на дилдото и вика ете ти го дилдото задоволи се со него , не замарај. .
Лошо е ако те одбива партнерот за интимни односи. Ако се случува често не е лошо да поразговарате на таа тема. Зошто е изгубен интересот и слично. Мене би ми било непријатно да поред мене здрав прав да она мора сама да се среди... И не си само ти во оваа ситуација последен пат кога бев во секс шопот баш девојката што работи ми кажа има многу мажи што купуваат вибратори за жените со тој муабет: "Заврши си работа" Да не ме сватиш погрешно не сум против играчките баш напротив имам неколку дома и се супер како додаток во сексот.
На Илинденска спроти фонтана, има убав паркинг 2 саата 70ден, во сабота беше фри, баш бев да видам што има ново. Имаат телефон на сајтот јави се и ако знаеш што сакаш можат и да излезат на паркинг да ти дадат да не влегуваш ако ти е незгодно само имај точно пари.
imam ama ne e toa toa,se znae prirodno da pocuvstvuvas,spakovan vo fioka ceka podobri denovi hahahahha
Eve na primer jas sum vo brak 3 godini mene soprugot mi kupi 1 na baterii i eden na struja ama iskreno nikigas vo zivotot ne mislev deka ke koristam,no nemam nisto protiv toa bas mi pravi zadovolstvo ama drugo si e prirodno