Добро мене така ми се чини или стварно оваа потреба од вакви дополнителни работи се јавува само кај подолго мажени жени. :roll: :roll: :roll: Не би сакала да имам потреба од вакви додатоци
Зашто само кај долго мажени жени? И девојките си користат вакви работи... ако немаш партнер ова секако е добредојдено
Се согласувам со RainBow подобро би си чувала едно такво во фиока отколку да практикувам секс за една ноќ, кога и да ти притреба оп, тука е
A edno prasanje: Kako gi odrzuvate vibratorite? Kako se cistat, sepak-mnogu se podlozni na bakterii na koi direktno im se dava 'vlez'
jas dobiv poklon od decko mi slikonski penis na pocetok mi bese cudno no sega se naviknav i cat pat go koristime
Немам ,ама дефинитивно би си купила, да се почастам со еден ... сигурно би бил од корист, дали да се зачини сексуалниот живот, дали да си уживам со негож, штета во скеој случај нема да има
немам но не сум против и би си купила мислам имам разговарано со дечко ми и баш би било супер да си имаме плус занимација уживање и нешто ново. мислам би си го користела и јас сама но и при секс
немам, но не би било лошо да го имам сега засега рачно, а и дечко ми е тука, ама знам дека и него ќе му биде мило да имам такво нешто така да може во скоро време да се снабдам
дефинитифно се сложувам ама тоа е, денешниве малади се движат и напредуваат со брзината на светлината
Неам никакви помагала башка супер ми е дечкото ме задоволува како што треба а со секс играчки не би ни пробала
Рано ти е не се брзај ....ама ова не планирам невикај двапати ке се слушнеме по некоја година хм до тогас којзнае сто ли ке измислат.
Оддамна сакам да си набавам, поточно баш би сакала да ме изненадат со таков подарок. Ќе си побарам за девојачко , a тоа ќе биде наскоро. Мислам дека е баш забавна играчка и со душа чекам да си ја имам