Од Алиекспрес може да си порача за многу пониска цена http://www.aliexpress.com/w/wholesa...hText=sex products&CatId=200003057&isrefine=y
дали некој може да ми каже нешто повеке за шпанска мушичка,но од лично искуство,дали некој пробал,и сл..?
Дали можат да направат порачка во друг град,да се договорам со продавачите,да ги пречекам да ми дадат вибраторот,затоа што не сакам на адреса да ми стигни?
@SunnyGirl2 А зошто не си одиш во Сески-шоп и фино лепо не си купиш Ти Се срамиш !? Иначе можи како не можи... Ете речи им преку карго нека ти го пратат... Ќе се договориш за цената, т.е. ќе си ја патиш цената што е, ќе си платиш превоз и толку ... просто ко гравче
lol nekoj prodavaci na aliexpress nudat besplatna isporaka vo blank paket so navedeno kako da e office supply ili gift
Само незнам кај ќе ѓи стават овие од 220 cm преведено на обичен народен јазик 2 метри и 20 сантиметри, ова и за моите огомни апетити е премногу. Башка испораката е дискретна во џеб можеш да го сокриеш што се 2 метри Ах леле секакви луѓе има денес а богами и наивни купувачи. Ако веќе ви треба вакво мешто зошто да не појдете во Секси шоп и да си купите наместо да давате пари за нешто што не знаете ниту од каде е ниту со каков квалитет, на крајот на краиштата не знаете ни што воопшто ќе добиете во тој паќет.
хм... избегнував избегнував од темава и не издржав.... ми беше глупо да... освен ручни рад-како со имаше некој напишано погоре но.... после стотици коментари како речиси сите имате по еден вибратор.... хм- еве што направив: а долго време се кандисував на ова.. незнам што сум чекала до сега.. колку едноставно било... п.с кога ке ми пристигне ке ве известам..
хм би сакала да знам асмо уште нешто. значи како што пред малку пишав- штотуку го нарачав својот прв интимен другар но, ме ставивте малку у дилема- кондом..??? морално е или...????
Што е сигурно, сигурно си е...знаеш како викаат. Калуѓерката и на краставицата ставала кондом. Облечете си го "fufunelectric".
Ha ha zavisi ako go butas samo u edna rupa ne treba a ako sakas u dve moras haha radi sebe da se zastitis
Најглупо нешто што може да постои за една жена е вибратор.Па се знае што ќе те задоволи а не такви играчки.
Девојки... дечко ми нема исти потреби како моите...во многу работи сме различни ама може да се средат некако ...ама во врска со сексот ептен се чувствувам лошо затоа што тој има помалку потреба за секс...а јас повеке ,...многу повеке од него..и затоа размислувам да си купам вибратор ......дали мислите дека е ок тоаа:?размислував да му раскинам затоа што што ке мие дечко што не ме задоволува ама сметам дека тоа некако не е доволно за да му раскинам......и да фрлам во вода 3годишна врска....а откако памтам за тоа се имаме расправано многу затоа што како што кажав има помали потреби од моите а јас си обожавам секс......а нему последно време праи ради реда...досадно било само секс бла бла..незнам што да си прам пошо потреба си си е потреба и не може да здосади потребата барем не мене...дали да се раскине или да се купи вибратор ,,,,секако дека постојат шанси да си најдам друг дечко кој што ке ме задоволи и кој што ке има слични желби на моите ама тоа не се знае додека не пробаш .......дајте ми некој совет што е подобро да направам ....пошто проблемов одамна е ./.
Бре,бре ќе си му раскинела зошто со извинение тебе се ти се е*е.Баш е добро тоа што дечко ти не мисли се на секс,врската не е секс !! Имаш донекаде право бидејќи потреба си е потреба,ама да му раскинеш заради тоа....Поглупо нешто немам слушнато,ова испаѓа дека ти си со него ради секс и можеш лесно да си најдеш друг за да те задоволи.Не избрзувај,не си фрлај 3 години за џабе,ако веќе толко сакаш купи си и вибратор,мада природно е најубаво.