Абе јас не реков дека врската е само секс..и дека ке му раскинам ....и не сум со него ради секс да беше ради секс со него сто посто немаше да останам.................и нормално пошо не сакам да фрлам 3 години размислувам да купам вибратор пошо очигледно е дека никогаш нема да биде компатибилен на мене и не само во сексот туку и во други свари........
размислував да му раскинам затоа што што ке мие дечко што не ме задоволува.. Сигурна си дека не кажа такво нешто ? Сепак,ти си знаеш најубаво.
Pa mislam vo seksi shop valjda A ako nema vo seksi shop na Zeleno pazarce 100% KE NAJDES NEKOJA TAZE KRASTAVICA HAHA
Здраво Женички <3, Јас сум мажена неколку години и со мм нонстоп сакаме да експериментираме. Многу ме интересира големината на дилдото бидеќи сум со сопругот, дали тој би се чуствувал повреден ако земам поголемо дилдо? Некој да сподели искуства, какво дилдо вие преферирате поголемо од неговиот и итн? Тој генерално нема проблем, но би му било проблем ако почнам да го преферирам дилдото наспроти него.
Баш ме радува фактот што се повеќе жени пишуваат за својот сексуален живот. Мене лично ме интересира и сакам да прочитам повеќе вакви работи со што би го подобрил мојот сексуален живот. И мене лично не ми смета партнерката да користи помагало, но би ми пречело да го користи него наместо мене @butterfly_mk ме интересира што и како имате експериментирано и пробано, па ако не ти е проблем те молам сподели со нас поздрав
Imam vibrator drma strasno do 6 nivoa se pravi pobavno pobrzo plus ima na dolnata strana stimulator za klitoriusot za koga ti e vnatre plus da te strga .. skoro go zemav deneska go dostignah vrvot znacii najdobro .Da mi e ziv i zdrav i uste nogo srekna da me prava zemajte si site koj e so decko koj bez decko zadovolstvoto e garantirano
Во Либидо има попуст а и голем e изборот. Јас ја изненадив девојками за 8ми Март со поклон од таму и реакцијата беше ептен позитивна