Сите мои геј пријатели имаат и практикуваат. Велат дека како што ги излудува масажер таков не може ништо друго.
г-точката кај мажите е простатата, а до нејзе се допира преку аналниот отвор. Како е геј, ако немаш секс со маж?
Se ezam od samata pomisla a ne pa to da go praktikuvam, kako so rekov premnogu e gej a oti e gej? Znajs i sama zosto ne mora da opisvam
Незнаеш што пропушташ... пробај со девојкати ќе посакаш пак... само прво уверисе дека знае што прави да не те повреди малку...
Mozi i od to so plasam lesno pagjam na iskusenijata hahaha posle da ne mi bidi i masazata malce da baram chare na drugo mesto hahahahah
Хахахаха па нз зависи од тоа колку си сиг во твојата сексуална определба... хахаха се зезам... ќе сакаш само почесто масажи
Pa taka se pocnuva prvo ke si se pogibas sam, pa ke mu recis na devojkata daj gibnime, pa ke pobaras vibratorce edno drugo i na krajot se malce ke ti bidi pa se znaj kaj se zavrsva, kaj nekoj v skut hahahahah
...искрено не знам, не сум пробала ни то... ни то...ниту пак намеравам, целта на задоволство е да се доживее со„ жив орган“ вештачки играчки се само за играње и зезанција, се разбира според мое мислење!
Е ајде де, зарем никогаш не си мастурбирала со дезодоранс, банана, масажер..зарем не си се поиграла и ти со нешто?