Сум пишала веќе на темава... Секогаш практикувам дрти ток. Природно ми иди, пошто секако пи*косвам и к*росвам и уз регуларен муабет, а и зборувам многу.. Така да.. зошто би било поинаку за време на секс? Е сеа, мешам англиско-македонски, како и во секојдневие, така и за време на секс... и затоа секогаш претпочитам партнерот да разбира англиски.
Барем ти разбираш. Ама и да не знаат англиски, сигурно доволно порничи гледале за да имаат доволно богат речник во тој поглед.
Ако не е германски, не го признавам за dirty talk . Ja дојдов иначе да проверам да не и го хакнале профилот на Анат Ауфвидерзеен
Оти неочекувано за претставата што ја имам за тебе. Обично престојуваш во по-конструктивни теми. Башка дупла девица
Си пишам јас, чат пат... кога ќе ме фркнат будалите. Нетипична дупла девица во секој поглед. Освен аналитиката. Ај доста, ќе не бришат.
Зошто не ,,офкаш,, за време на секс? - нз. срам ми е. * следната вечер: - оф немаме пари за леб, ух како ќе ги исплатиме ( Спојлер: ... и запршката е битна, на перверзен ум )
Sekako, ubav zacin za slatko zadovolstvo,, im blagodaram na onie koi me druzat koga kako tema ke stapi bas ova ,,Dirty talk,,
Пиши овде де, што се срамиш, ќе добиеш повеќе одговори. Или тебе не ти е до прашањата, туку си имаш задни намери? Он: Да. Обично ми е како зачин во манџа. Без зачини како што манџата не е вкусна, така и сексот не е тоа тоа без dirty talk и провоцирање. Самата предигра е најчесто и поубава од самиот чин.
мене ме интересира што се се користи, какви зборчиња,реченици користат луѓето за dirty talk. Мене не ме бидува не знам што да речам,што да кажам
Микс од желба, страст и флерт. Она што го сакаш, што ти се врти во глава во дадениот момент, искажано со доза на страстен флерт и користење на еротични зборови. Опуштеност и самодовербата се клучни, зборовите сами ќе си доаѓаат кога ќе почнеш. За се треба тренинг, никој не го бивало од раѓање.
Јас се согласувам со членката погоре. Што конкретно би искористил, шо не се оние генерички реченици кои ги среќаваме онлајн?