Оф леле, ај глуп пример зедов, ја водоинсталатер она ме вика као да поправам, и идеме у купатило и као нешто глумиме ова она. Под "реално" мислев да ја глумиш улогата во реално, а не само фиктивно да лежиш и да збориш за тоа.
Obozavam i praktikuvam 90% bar dirty talk pred i za vreme na seks, a cesto i vo tel.razgovor so soodveten open-minded prijatel...
За време на секс не. Пред тоа може, како еден вид загревање. По телефон, порака, исто не е лошо, но треба да се внимава пораката да заврши на вистинскиот број
Najinteresno e za vreme na seksot dirty talk da zboruvas perverzno so sakas ili posakuvas toa e dopolnitelen stimul za dobar seks
мене порано ме нервираа балавци што доаѓаат тука и мислат и се влезени во филм дека ова е Тиндер или слично .. сега пак ги жалам кога ја увидов причината
Are u sure?? hahahah redovna praksa mi bese da go zapalam bivisot decko na nezgodno mesto, pa da bara wc da si go &^*%. Nemirna sum mn, ali koj ceni be cccc
Definitivno, posebno muabeti koi ni se seuste neostvarena fantazija a istite i dvajcata ne napaluvaat.