а како ти кажуваш дека ' без врска се отвараат ' можеби некој сака да коментира а ако ме интересираше порнич немаше да пишам тука не ми смета што коментираш само не се согласуваме Очигледно ако не сакаш да споделуваш * интимни работи * тогаш немој ама со кое право ти ми кажуваш дека неможам да очекувам одговори.. И како што гледам има КОМЕНТАРИ така да не гледам дека пречи темава ( како што кажа ти ) немора сите исто да мислиме поздрав !!
Хаха, мислев помага за проблемот на прерана ејакулација. Знаеш како оние "апчиња за повраќање" што ги викаме што всушност се "против побраќање"
Боже, Боже... Смири си ги страстите, девојко. Секако дека не можеме сите исто да мислиме. Ова е форум и треба да се навикнеш дека ќе наидуваш и на мислења различни од твоето. Тука си да дискутираш, а не да спречуваш некој да си го каже мислењето и да пишува. И како што гледам, до сега нема некој конструктивен коментар на темава, така што... Да, без врска е. Да била поставена така да само се поставува прашање дали применуваме dirty talk, ќе разберев... Ама вака... Ајде со среќа во очекувањето на одговори.
Девојки,смирете си ги whoreмоните! Пробај со: зејтин, маргарин, уффф путер, путер од кикирики, маслиново ахх маслиново..
Јас се замислувам во слична ситуација. Еве да речеме дека се враќам од работа и ја прашувам и она ми одговора "Палачинки со нутела и путер од кикирики". Самата помисла на палачинките ме возбудува.
Многу работи може да се прават со нутела и путер од кикирики. И дај не ми крши филм со постов, кај си патам од апстиненција и дремам у подфорум секс две недели и јаче па уште и си поигруваш со моите чувства. Ќе го јадеш, чорапот!
@BoneMachine кризираш и ти како @blueberry93, а? Не, темава не е чоек озбилно да ја сфати. Не знам колку треба да немаш фантазија и да си некреативен за да не те бидува за вакво нешо. Ај да се позезаме малце.