Да се надоврзам за муабетот за кикириките. Денес толк убев стрвен за кикирики што земав сирови кукирики и ги јадев.
Mи се запна еднаш збори ми па збори ми.Ја цела врзана што да праам сеа,плус се топам од страм ,што да праам сеа,и почнувам онака срамежливо 'јассссс абе јассс ,тој збудален штооо тииии ,чека да речам сакам ова она да ми прајш,јас пак Јассс ,јассс....и на крај тргни се му велам,ми се оди во вц.хахахаахха
АХАХХАХАХАХ Ја му зборам некад, колку ти е тврд, колку го осеќам аааав фак ми, многу ти е голем....ми требаат веќе нови зборови дај кажете нешто Сакам да ми вели к*рва, но као да му спомнам...срам ме фаќа некако аххаха
Напиј се нешто жестоко ама повеќе, и сами ке ти излагаат зборови,ке можиш да се осудиш се да побараш да ти вика ,барем кај мене така бешеее...
Мојов се изненади и го прифати ,ама ми го викаше тоа кога јас сакав и ке му речев,пошто некогаш имав денови каде што сексот ми беше ради реда и онака прилично смирен па тогаш ни на крај памет не ми текна да му речам така да ме викне.Само ти кога ке сакаш,нека не се осмелува сам никогаш оти може да му прерасне во навика и да му годи,тогаш ти ке почниш да си се нервозираш
Za da se pottikne bezobrazno zboruvanje vo pogolem broj slucaevi inicijatori se maskite..sto ne znaci deka toa moze da go napravi i zenskoto..kako i da e doverbata i opustenosta se najvaznite faktori vo koalicija so strasta i popalenosta
Обожавам д'рти ток. Не прави разлика колку долго сум со партнерот, дрдорам како навиена. Нема да пишувам фрази, бидејќи мислам дека е против правилата на форумов
Сакам и многу ме возбудува!Но со сегашниот партнер неможам никако да се опуштам иако сме заедно веќе 3ипол години! Незнам која е причината.
Za vreme na seks definitivno. Drsko i bezobrazno. Koga ke slusnam bilo so da mi zbori poluduvam pocnuvam i jas so ne redan i mn ni e jako sekogas...
Па, само да кажам дека постои само два-три начини да ме натера да престанам да зборам вакви работи...