Да не кажувам и јас дека фалите и во другите градови ама бар олеснете ни на сите што сме надвор од Скопје, Велес , со што би било одлично да овозможите онлине пазарување и можност за праќање производи по карго или сл..Би било ОДЛИЧНО! чекам позитива @dm drogerie markt
Драга наша, првичната желба ни е dm да го донесеме во се повеќе градови..се поблиску до секој од вас . Секако и онлајн продажбата е нешто на што ќе работиме и се надеваме дека ќе ви го обезбедиме во скора иднина. Те поздравуваме
Премногу добри производи ..премногу фалени... одлични ...ама би требало да бидите по сите градови ..Ајде и Охрид зошто да не ...баш би било супер...знам доста мој познанички од овај град што користат производи и се презадоволни ... Размислете за во Охрид ве молам
Јас дојдов тука само да го поздравам @dm drogerie markt што ни овозможи да пазаруваме во Велес! Морам да кажам дека сум пресреќна што имаме таков маркет во Велес и можност за пазарување на прекрасни квалитетни производи! Се надевам дека и на другите градови ќе им овозможите да пазаруваат од ДМ! Најдобри сте!
Имa, кoгa влегувaш oд плoштaд oд левa стрaнa е, немa шaнси дa гo утнеш. Дo прoдaвницaтa зa спoртскa oпремa е.
Пред 3 - 4 години бев во Германија и тогаш за прв пат отидов во ДМ. Цените беа багатела, многу поевтини од кај нас. Посебно производите на Балеа која е марка на ДМ. Кога пред неколку години (2 мислам) се отвори ДМ кај нас многинсе израдував, но кога прв пат отидов се разочарав на цените зошто беа стандардни како во секоја продавница за козметика или маркет.
Да и јас го приметив тоа башка стандардот тука и во Германија е небо земја, така е и со сите еве H&M во Германија и Италија е многу поевтин отколку во Бугарија. За изборот што е намален за 200% па да не коментирам. Во секој случај барем се квалитетни
На Прилеп многу му недостасува DM и сите производи кои можат да се најдат на едно место !!! Се надевам дека наскоро ќе се сетите и на нас...
Не сум сигурна дали на мислењево му е местото во оваа тема, ама тука ми изгледаше најсоодветно. Предлог ДМ дрогериите (кои не се дел од трговските центри), барем летно време да работат до 22:00 ч. Луѓето едвај во 21 ч. излегуваат од дома поради жешково.
Слушнав дека во битола ќе се отвора на местото на борово кај стаклената, знај некој дали е вистина ова?