dm на Фемина: консултации, подароци, рецензии

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

1. dm drogerie markt

dm drogerie markt Истакнат член Верификуван профил

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драга наша, за нега на кожата на лицето после 35-тата година од Balea ја препорачуваме линијата Q10 за која веќе поставивме и подетално објаснување.
    Од природната козметика alverde ја препорачуваме Anti Aging витаминската линија која може да се користи после 30-тата година.
    Таа содржи специјална формула со какао и шеа путер како и комбинација од антиоксиданти, витамини, минерали и екстракти од Гоџи бобинки кои ја штитат кожата и и даваат еластичност и чувство на затегнатост.
    bild-alverde-anti-aging-q10-vitamin-tagescreme-data.png

На Veki4kaa и Moira им се допаѓа ова.
  2. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.951
    Допаѓања:
    36.958
    Кажете ми овесот од Алнатура откако ќе се отвори колку му е рокот на траење? Во вашата “опширна” декларација пишува “отворениот производ да се употреби во најкраток рок”? Мхм? Колку е тоа најкраток рок? Ептен несериозно. Не сум сигурна дека ќе го земам по втор пат.

3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276

На брзање купив вакво, дали е ефикасно и како се користи најправилно ?
    Наместо кристален камен, го одбрав ова, па ме интересира дали е ова растворен кристален камен?

Немаше упатство на декларацијата.

4. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    10.444
    @Silver.E јас го имам користено лани, да не те разочарувам ама мене воопшто не ми се допадна. Не иритира и нема некој мирис, ама не ми се допадна како штити. Додуша јас летно време го користев, можеби за сега ќе биде подобро, а и од кожа до кожа има разлика ама не знам, најубаво да го пробаш па да кажеш.
    Инаку не сум ги користела кристалите од Балеа за да споредам, јас од Алверде користам рол-он на база на ориз и алое вера, исто без алуминиум хлорид и задоволна сум многу.

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Јас го купив предминатото лето и воопшто не бев задоволна. Да, има фин и неутрален мирис што ме подлажа да го земам, демек таман за свежина ама не испадна така. Како прво јас немам проблеми со прекумерно потење ниту непријатни мириси ама од чудово бев жива вода под пазуви :tmi: и после некое време мирисаше хммм.... лошо. Можда не му е за тоа намената, ма да јас најискрено немам поима за што друго би му била, али освен еднаш што се зезнав пак не го употребив. Јас не го препорачувам воопшто, ама како освежувач за простории е сосема ОК :lol:

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.246
    Допаѓања:
    81.807
    ^ Јас овие спрејчиња си ги користам како спреј за целото тело. За под пазуви не ми е доволна таа заштита иако не се потам обилно воопшто.
    Имам неколку, омилено ми е едно од Алверде со дрвенаст мирис. Распрскувам низ целото тело по капење и се чувствувам многу свежо.
    Против потење, единствено рол-оните од таа линија пробајте ги, јас сум задоволна речиси од сите кои сум ги купила до сега, а верувајте, не се малце. :)

7. НаталиЛили

НаталиЛили Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2014
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    8.354
    Зошто нема од памперсот BabyLove џамбо пакување од петката во Тетово и кога ќе има???
    На двапати прашувам, велат не добиле.
    Минатата недела и во Веро-Џамбо, филијалата што е немаше.

8. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.367
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.150
  10. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Нема веќе да има подароци?

11. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.246
    Допаѓања:
    81.807
    Женски, репорачајте добар пилинг за тело, богат со микрогранули. :)

П.С. Заврши попустот на Глис спрејовите? Баш ми е жал што не си купив. (facepalm)

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Заврши :(, има попуст само на маски, шампони и регенератори на Елсев, а и на Дав ако не се лажам...

13. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.951
    Допаѓања:
    36.958
    Да се самоцитирам.
    Може и ќе ми одговори некој од ДМ :?:

14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    И јас не сум задоволна од спрејот. Слабо се потам, ама ова е чист промашај (а, не па налето да го користам). Иначе, убава му е замислата, нема алуминиум, не остава боја, нежен мирис.. Нека го сменат малку составот за да е ефикасно.

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  15. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.100
    Допаѓања:
    19.966
    @Mishela јас овие два ги имам пробано. Тој од мандарина има повеќе гранули и лично сум позадоволна од тој.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.246
    Допаѓања:
    81.807
    Јас сакам пилинг со ситни гранули во голем број. Овој од мандарина го гледам веќе некое време, ама ми изгледа дека има поголеми гранули, но помалку во споредба со овој од јаболко и цимет.
    Овој го нема повеќе, лимитед едишн е, а баш штета зашто мене ми е најомилен од сите кои сум ги пробала до сега. :(

Не ми го прави меракот овој од мандарина, ама ако не најдам друг, најверојатно ќе го купам. Фала ти во секој случај. :)

На CrazyOne му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.100
    Допаѓања:
    19.966
    Во право си гранулите кај пилингот со мандарина се поголеми во однос на другиот. Имаше едно време и со лимон пилинг во комбинација со нешто друго ама ич не ми текнува со што, и затоа не го спомнав. А не знам ни дали го има. Нормално ќе си земеш што ти одговара тебе :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.246
    Допаѓања:
    81.807
    Јас го барам веќе некое време тој во кутивче, ама најверојатно е повлечен од продажба. Баш ми е жал, не успеав да го купам.
    Ќе пишам ако пронајдам некој кој ќе ми се допадне. :)

На CrazyOne му/ѝ се допаѓа ова.
  19. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драги феминки, можеби би сакале да го пробате овој пилинг за тело од Balea со сол од мртво море и лимонова трева.
    bild-balea-totes-meer-salz-oel-peeling-data.png
    Balea маслен пилинг за тело со сол од мртво море и масло од маслинки, јојоба, сончигледово масло и кофеин. Посебно погоден за заштита на осетлива и оштетена кожа со состојки како уреа, цинк и магнезиум.
    Цената е 249 денари.

На MARIJA99, ivancekitty, Salome и 2 други им се допаѓа ова.
  20. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475