dm на Фемина: консултации, подароци, рецензии

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

1. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Има на Балеа. Околу 120 денари е, прашај некој од персоналот ќе те услужи ако не можеш да го најдеш.

На FlOrIjA01 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Batterfly93

Batterfly93 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    216
    Препорачајте некој производ за побрз раст на косата.

3. micevska96

micevska96 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    И јас барав вакво нешто кај нас. Еве сега го барав по интернетов и нема некои позитивни критики за него. Ме интересира дали го има некој користено и како сте задоволни од него? :)

4. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Јас не го користам немам потреба, но две пријателки се задоволни од него. Го користат бидејќи многу им се мрси косата и кога не можат да ја измијат ставаат од него, и следниот ден ја мијат косата.

На micevska96 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.586
    Сестра ми го користи и многу е задоволна. Мене лично не ми се допаѓа, не може да ми ја замени беби пудрата од Бекутан. Во прв момент кога ќе испрскам косата ми е супер, со волумен кој за многу кратко време паѓа, а потоа ми се познава како перут. Можеби ако имаш светла коса ќе ти одговара.

6. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Морам да се согласам со тебе околу пудрата на Бекутан. Дефинитивно неколку пати кога ненадејно сум излегувала ме спасувала, и убаво упива што и следниот ден косата ми била супер.

На Avery му/ѝ се допаѓа ова.
  7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Мене ми се допаѓа и си го користам редовно кога мислам дека ми е мрсна косата. Убаво треба да го протресеш и да ставаш додека не ти стане бела косата (некогаш прска само без ефект не знам зошто можеби не сум го „измешала“ убаво). Тоа после што е бело само со пешкир обичен да го затрљаш се трга. :) Купи си го ако се мислиш, супер е а и не е многу скап.

8. dm drogerie markt

dm drogerie markt Истакнат член Верификуван профил

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Во моментов го имаме овој шампон за суво миење коса од Balea, 200 мл, цена 126,00 денари.
    bild-balea-trockenshampoo-data.png

9. hunter26

hunter26 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    262
  10. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    Го има ли ова кај нас?

Прикачени фајлови:

11. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.159
    ^Да го имам видено

На kim.k му/ѝ се допаѓа ова.
  12. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Здраво, овој производ го немаме во нашиот асортиман. По нашите информации производот сеуште не е достапен на македонскиот пазар. Убав ден

13. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Да, ова е новата Limited Edition колекција на Balea. Целата колекција е снижена 10% до недела 24.05.2015 :)

Еве едно инересно издание да ги видите мирисните ноти во кои се достапни овие гелови за туширање ;)
    https://www.facebook.com/dm.Makedonija/videos/vb.221579678007024/473064226191900/?type=2&theater

На Hipica и kim.k им се допаѓа ова.
  14. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.312
    Himalaya паста за заби

Претпоставувам дека овде е вистинското место каде можам да си ја изложам мојата рецензија (бидејќи ова не е подарок, туку јас си го купувам).
    Да преминам прво на поентата - пастава е најдоброто нешто во животот што им се случило на моите заби!!!!
    Ја има во пакување од 100 g, а јас ја купив кога беше на акциско намаление, кога одеа помала и поголема паста во комбинација и чинеше помалку од 200 денари, ако добро ме служи сеќавањето. Пастата има некоја зеленкаста боја на глина, а аромата (мирис и вкус), освен на паста, содржи поизразени ноти на билки. Доволно е на четката да се стави помало количество во однос на тоа колку се става од други пасти, за да се постигне ефект. Здивот го освежува максимално, остава убаво чувство во усната шуплина, за разлика од некои други пасти кои ми оставале блуткаво чувство, од кое ми се гади, или пак имале пресилна арома. Што се однесува до крајниот ефект - не само што ги чисти добро забите (бидејќи има некои гранули кои не се гледаат, но се чувствуваат), туку забележав и дека ми се побели од претходно, а тоа ми е многу важно, затоа што сум манијак кога се работи за забите. До толку што пола живот во ташна со мене носев четка за заби, за да си ги исчеткам забите по јадење. Исто така, барем кај мене, пастава ми ја поттикнува циркулацијата на непцата и добиваат здрава розево-црвеникава нијанса.

Она што ми е доста важно е дека пастава е на природна основа. Тоа не значи дека не содржи некои од состојките што ги содржат и другите пасти за заби, но составот изобилува со огромен број природни компоненти со различно дејство и улога.

Се' на се', ОДЛИЧНА паста, од срце ја препорачувам и би ги замолила DM маркет да ја ставаат малку почесто на акција, бидејќи пастата не е баш ефтина, што не значи дека не вреди за парите. И апел, да не ја поскапуваат!!!

Уште две прашања до DM: дали имаат намера да донесат етерично масло од лаванда (на Profissimo се, имаат од цимет, еукалиптус кој не можам никаде да го најдам во последно време, цимет и јаболко и некои други)? Еве ги:

И дали имаат намера да донесат од шумливите таблети за капење на Kneipp, исто така од лаванда или друга арома, бидејќи имаат само од маточина? Од овие:

На Oxymoron, Sexybaby86, EMoonlight и 3 други им се допаѓа ова.
  15. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    2.214
    Ај препорачајте ми добра камена пудра до 200 ден од ДМ.

16. LiliMari

LiliMari Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    18
    Имате ли шампон и маска од германската марка Basler

17. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драга наша, Profissimo етеричното масло со мирис на лаванда за жал не е планиран за пазарот во Македонија, додека еукалитус маслото во моментов можеш да го најдеш во филијалите на ул. Даме Груев бр.7, во ГТЦ, Бит Пазар, Веро Центар, ТЦ Капитол Мол и во н.Тафталиџе.

За шумливите таблети за капење од Kneipp дополнително ќе стапиме во контакт со добавувачот и ќе ја провериме можноста за нивно воведување во асортиманот.
    Те поздравуваме и ти посакуваме убав ден.

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  18. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    За жал брендот Basler го немаме сеуште во нашата понуда. Доколку се појави можност за негово воведување ќе ја разгледаме можноста и дополнително ќе ве известиме. Убав ден

19. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драга наша, за оваа цена можеме да ти ја препорачаме камената пудра на essence која чини 209 денари.
    Essence-Mattifying-Compact.jpg

20. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.312
    Не најдов посоодветна тема, па тоа ќе го направам тука. Немам намера да пишувам рецензија и нешто слично, само сакам (веќе извесно време, ама заборавам) да им кажам на DM маркет дека во нивната продавница во Градски Ѕид работи еден плав дечко (име - не знам, пишува само помошник-продавач) кој е неизмерно фин, љубезен, културен и услужлив. Една голема пофалба до вас што сте вработиле таква личност!

На blueberry93, Oxymoron, LittleChili и 6 други им се допаѓа ова.