dm на Фемина: консултации, подароци, рецензии

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

1. unicorne

unicorne Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    24
    Колку продавници има дм во скопје и каде? Јас ги знам само ГТЦ, Веро џамбо и сити мол а таму нема спреј за осветлување на косата. Други продавници??

2. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    908
    Имаш и на автобуската на Бит пазар, во Капитол мол, наспроти Беко или сегашно име ТЦЦ Плаза и во близина на Веро Тафталиџе.

3. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Дали само мене ми се случува секој пат кога ќе отидам во последниве месеци во ДМ да нема од шампонот за виткана коса Balea Professional Locken и ако не, кога пак ќе донесете?

4. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Сега е на акција 190 денари,пиши дали помага :)

5. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    И јас го барам ама го нема, а баш сакав да го пробам, се надевам повторно ќе го донесат.

6. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.642
    @A-j-a , @kala21 ги има и низ другиве поголеми маркети, околу 170 денари му е редовна цена.

На A-j-a и kala21 им се допаѓа ова.
  7. MedinaMasovic

MedinaMasovic Нов член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Има ли ваков во Дм??

Прикачени фајлови:

• ANT17M.jpg
      ANT17M.jpg
      Големина на фајлот:
      49,8 KB
      Прегледи:
      45
  8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Каде можам да го најдам овој спреј на Балеа? На три места поминав, секаде го најдов само цветниот со розево капаче и синиот (med).[​IMG]

9. papillonP

papillonP Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    4.544
    @AnaKarenina задоволна си од овој или прв пат сакаш да го купиш?
    И колку му е цената ако знаеш?
    Без алуминиум е така?

10. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    @papillonP јас го користев цветниот, ама сакав да го пробам овој зашто ми го препорачаа. Сите се без алуминиум, ама кај овој бонус е што нема ни алкохол. Затоа сакав да го најдам.

На papillonP му/ѝ се допаѓа ова.
  11. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.642
    @dm drogerie markt , огромна поплака до вас.

Ве молам ама Ве молам, средете си ги ужасните аларми!!!
    Се активираат без посебна причина, конкретно на паричник од Страдивариус или Манго, што е апсурдно и никаде не ми се случило.

Денес влегов набрзинка во оној во ГТЦ со намера да земам каталогче, и одеднаш почна да вришти алармот како ненормален. И сите одеднаш зјапаат во мене, што купувачи што минувачи.
    На касата имаше ваша вработена и ме замоли да излезам и пак да влезам, и кога виде дека е до мене ми ја зема ташнта и помина низ вратата и алармот пак свиреше, додека јас дремев од страна.
    И како за беља во тој момет поминуваат колеги од факултет и ме зјапаат а јас ни крива ни должна изгледам како да сум украла нешто.

На крај на вработената и текна и ме праша дали можеби имам паричник од Манго или Страдивариус, и се реши проблемот. Јас не знам која е причината да реагираат само вашите аларми. Бидејќи после тоа влегов во уште илјада продавници и во ниедна не се случи да се активираат.

Имав среќа само што се случи ова при влегување, да беше при излегување ќе изгледав ептеееен виновна, а искрено и срамно е и бедно некој ни крива ни должна да ми ја проверува чантата додека сите околу ме зјапаат како да сум крадец.

На blackwave, CrazyOne, Umbrella22 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    18.256
    Ова мене ми се случува 3-4 месеци во ДМ во Сити Мол и ГТЦ буквално секогаш, дали при влегување или при излегување, мора да пишти.
    И еден период почнав да избегнувам да влегувам, давам пари на другарки, да ми купат тоа што ми треба а јас ко будала да дремам надвор.
    А едно непријатно што ме фаќа секогаш кога писка алармот ауу..:sweat:И одма трчанка обебедувањето па, ајде зр-мр. И кога и да писка знам дека е од ташната од Бершка. Имаат едно пластифицирано измеѓу материјалот и нема шанси да се извади. Сто пати ми ‘‘деактивирале‘‘ ама џабе, пак си писка.

13. unicorne

unicorne Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    24
    @dm drogerie markt Значи незнам на кој начин повеќе да прашам во сите ваши продавници за да ми кажат вашите вработени за колку време ќе го добијат спрејот за осветлување на коса, а не да ме лажат секој пат. Во сити мол пред една недела ми рекоја во магацин е треба да се стави на рафт по 2 дена ќе го има и по 2 дена испадна дека не го ни добиле, во ГТЦ и Веро ми рекоја дека токму денес му завршил (а јас веќе 1 месец константно го барам и секој втор ден прашувам) и по 10 дена ќе го добиеле. Овие 10 дена 1 месец уназад го слушам. А да го нема ни во Капитол. Дали можеби вие знаете?

14. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.911
    Допаѓања:
    36.750
    Немојте повеќе ве молам да давате попусти на Пуфис пелените! Аман немојте! Такви попусти не ни требаат!
    Одам денес среќна ќе купувам пелени на попуст. Да, има попуст, ама само на одредени броеви. Јас оваа практика само кај вас ја гледам, никаде на друго место нема ваков “попуст”. Мислам... што да се каже на ова...

15. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    2.631
    Ана бидејќи јас ти го препорачав спрејчево, да потенцирам дека јас кога го користев летото го купував од Германија, од тамошните ДМ маркети. Пред извесно време го барав и кај нас, поточно во ДМ кај Беко и ГТЦ, но го немаше. Па си претпоставив дека го нема само на тие локации, бидејќи тие ДМ маркети ми се во близина и само нив ги посетувам. Поради тоа доколку ДМ се уште се присутни на форумов, би било убаво да ни посочат во кои ДМ маркети може да се најде спрејчево, навистина е најдобро од сите што досега сум ги пробала од ДМ, презадоволна бев. Последно користев од спрејчињата на Алверде, но не беше тоа тоа. Сепак, доколку го нема спрејот, го има дезодорансот од истата линија, па би требало да е адекватна замена. Поздрав :)

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.628
    Допаѓања:
    140.536
    Имате ли производи за мажи, односно за нега на брада?

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Баш во тековниот каталог видов производ за нега на 3 дневна брада за мажи, гел или крема, е сега не знам дали мора да е баш 3 дневна, ама цената му беше многу пристапна, околу 150.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.628
    Допаѓања:
    140.536
    Фала, ке проверам. Мене ми треба за долга брада, неколку месечна :)

19. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    18.256
    @UnordinaryOne @AnaKarenina Го побарав во Сити Мол и Веро-Џамбо, немаше. Деновиве сум во план да поминам во тој Тафталиџе, ако има ќе ве известам ;)

На UnordinaryOne и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  20. IloveScience

IloveScience Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    31
    Здраво, ме интересира во кои ДМ маркети во Скопје, го има Essence soo glow highlighter-от ?