1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

dm на Фемина: консултации, подароци, рецензии

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Значи сите што се задоволни се лигуши. Ако оваа теза држи вода, тогаш и сите со негативна критика просто се хејтери. Незнам чив пост беше од рецензииве, некоја маскара, ем тешко се вади со вода и триста препарати за таа намена, ама на ветер сама тече и тоа како вардар?!

2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.083
    Мој пост беше ама мислам дека ти тоа веќе го знаеш :) Бидејќи ме спомна, дали ќе сакаш да објасниш каков точно проблем имаш со мојата резензија? Си ја користела таа маскара и имаш различно искуство од моето или се најде повикана од друг мој пост на оваа тема, па сега вака индиректно ми порачуваш нешто? Барем биди фраерка и обрати ми се директно ;)

Последна измена: 7 јануари 2015
  3. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Ич не сум фраерка ниту сакам да се препукувам. Само дадов пример. Едните беа етикетирани зошто даваат позитивни критики. Наводно не мислат така, ама ете си го дале газот под кирија. Јас дадов пример за другите, хејтерите.. извини тебе што сум те одбрала.
    Нема смисла дискусијата да оди во оваа насока. Јас само реплицирав со контра аргумент. Мое видување, мое мислење. И моја логика.

4. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.450
    Допаѓања:
    20.083
    Абе од една страна, викаш дека не сакаш да се препукуваш а од друга страна го одбра токму мојот пост...Можеше да си го пишеш ставот за позитивна наспроти негативна критика без да ја карикираш мојата рецензија ама убаво си пиша-твоја логика (а и култура богами)

И да, мојата рецензија е `хејтерска`, тоа и сама го пишав на претходната страна :)

5. Lollipop7

Lollipop7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    782
    АПЕЛ!
    Кога веќе увезувате од Србија, па увезете ги :D(y):
    :l:
    па таму веќе оддамна ги има во ДМ

На Allthatglitters21, senza.parole, x.Daisy.x и 6 други им се допаѓа ова.
  6. makedonce20

makedonce20 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    643
    Кога ќе бидат ставени производите на essence по 85 ден. (оние од старата колекција)?

7. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    819
    Допаѓања:
    922
    @dm drogerie markt го барав овој 3 во 1 пилинг гел од Балеа во неколку ДМ маркети во Скопје и не можам нигде да го најдам. Една од продавачките ми рече дека кон крајот на оваа недела ќе сте добиеле нова роба и дека пак ќе го има гелот за миење. Ќе може ли да ми ја потврдите точноста на информацијава?

8. dm drogerie markt

dm drogerie markt Истакнат член Верификуван профил

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Стандардното снижување на старата колекција essence е планирано за средината на февруари.
    Во темата за акции и попусти ќе бидете известени навремено :)

На makedonce20, Irrepleceable, poenta и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    АА ми се допаѓа ова со снижувањето инаку вчера си ја купив од ДМ течната пудрата, само мојата 20 е.
    Добри се овие, и баш ми е криво до лани од есенс имаше едни течни пудри многу добри и ги повлекоа или ги сменија повеќе ги нема.

10. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Во моментов овој производ го има во филијалата на ул. Даме Груев бр.7 (спроти ТЦ Палома Бјанка). Напоменуваме дека има само уште 4 произвводи :).
    Истиот повеќе нема да го добиваме, на негово место веќе пристигна во нашите продажни објекти нов Balea Soft&Clear 3 во 1 пилинг гел за лице. balea-soft-clear-3-in-1-reinigung-peeling-maske--10017517_B_P.jpg

На SnowWhite8, Fatalnata и cocopuff им се допаѓа ова.
  11. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.361
    Има разлика меѓу новиов и стариот 3 во 1 ?

12. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    Колку чини спрејов за права коса? :)

13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Vo otsustvo na argumenti plukaj po personalitetot na drugite. Jas iznesov moj stav, nitu nekogo direktno navrediv, nitu prozvav. Koja si ti da kazes za mojata kultura?? Zboruvav generalno isto kako i ti. Edinstvena razlika e toa sto ti zborese za onie ligusite, jas za sprotivnite so primer. Neznam sto tolku se najde pogodena?!
    I bez vreganje!

14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    120,130 mkd

На Flower27 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    И двата производи се наменети за млада проблематична кожа и се препорачуваат како третман против акни. Исто се употребуваат и имаат 3 намени, миење на лице, пилнг и нанесени во подебел слој како маска за лице.
    Разликата помеѓу овие два производи е тоа што првиот содржи овошна киселина, а новиот Balea Soft&Clear 3 во 1 производ содржи салицилна киселина (која е еден вид на овошна киселина) и цинк кој дополнително е погоден за третирање на оштетена кожа склона кон црвенила и алергии.

На cocopuff и Irrepleceable им се допаѓа ова.
  16. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.924
    Допаѓања:
    108.207
    DM имaм еднa критикa дo вaс. Денес бев вo дм вo сити мoл пoтoчнo зaстaнaв нa штaндoт Кaтрис дa ги рaзгледaм тушевите зa oчи. Кaкo првo , зaштo немa тестери дa видaм кaкo изгледa прoизвoдoт дa не земaм штo и дa е? Имaше еднa женa штo стoеше тaму зa пoмoш aмa oчигледнo ништo не знaеше, еднa женa пред мене јa прaшувaше зa кaрмините нa Аурa и тaa и oдгoвoри декa не знaе ништo вo врскa сo тие кaрмини. Мене ми требaше туш зa oчи имaше мнoгу избoр oд кaтрис и сaкaв некoј нивни дa прoбaм aмa кoгa јa прaшaв женaвa ми oдгoвoри декa незнaе кoј е сo четкичкa бидејќи јaс тaкoв бaрaв , a пoтoa кoгa прoбa дa oтвoри еден рече пa зaлепен е не мoжaм дa гo oтвoрaм и тoлку. И јaс пoтoa кaкo дa земaм еден прoизвoд штo незнaм ни кaкo изгледa и притoa никoј немoже дa ми пoмoгне? Тaa женa зaштo е стaвенa тaму?

На Elence93, Aleksandra-Kukla, Fatalnata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    819
    Допаѓања:
    922
    Инаку гелот од балеа 3 во 1 што е, за кој што прашував го ина во дм во капитол. И тоа имаше преку 10.

18. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.361
    Колку чини пудрава и дали си задоволна со покривноста?

19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.474
    Допаѓања:
    48.832
    И на Бит пазар цел рафт има со него. За момент ми застана срцево коа видов дека ке останам без него. Омилен ми е.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    295 denari i bas pokriva ubavo, ne e kako onie krem pudri.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.