dm на Фемина: консултации, подароци, рецензии

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

1. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    751
    Не знам зошто рекоа дека нема да го носат повеќе, кога сегде го има...толку знаат изгледа

2. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    Сигурно се трошат последните залихи кои се веќе донесени.Гледам доста го користите производов , да си одам јас со време додека има

3. dm drogerie markt

dm drogerie markt Истакнат член Верификуван профил

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Драги феминки, производите од Balea кои се во редовна продажба, не линии кои се limited edition, ќе продолжат да бидат достапни на полиците во dm, воопшто да не се секирате :). Кај ваквите производи може со време да дојде само до промена на пакување на соодветниот производ и збогатување на составот со дополнителни состојки со цел зголемување на квалитетот на производот. Balea Young колекцијата ќе продолжи да ви биде достапна со се подобар квалитет со што се надеваме дека ќе го зголемиме и задоволството.

На AnimalLover и tessie им се допаѓа ова.
  4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Имате ли кај нас сув шампон на Балеа, и дали планирате во скоро време да донесете од четките на Ebeline за течна пудра во ДМ во Веро или ГТЦ? Ми рекоа дека има во ДМ на Даме Груев ама не ми е уз пат а и не знам точно на улицата е лоцирана продавницата, па не можам да отидам во скоро време до таму.

5. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.200
    Има ли некој користено пена за коса на Балеа? Ме интересира каква е, сакам да ја пробам. И која цена е?

6. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    744
    Допаѓања:
    751
    @Kitten јас ја имам користено само онаа пена што ја имаат во мало пакување како за патување. Не се сеќавам на цената, сигурно не е повеќе од 70 денари. Мене не ми е лоша, ама искрено и многу ретко ја користам, а немам други користено за да ја споредам. Муабетот ми беше, можеш да го земеш малото пакување па ќе си видиш сама.
    Jaс за оваа ти зборам:

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sweety55

Sweety55 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    415
    На girl-miri, cocopuff и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  8. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.378
    Допаѓања:
    2.649
    Да ми препорачате некоја крема за лице од Балеа? За млади да е,имам комбинирана кожа,мрсничка ми е кај Т-зоната

9. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.159
    Некоја препорака за крема за лице од колекцијата на Балеа, дневна и ноќна за сува кожа за триесет години

10. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    928
    Допаѓања:
    6.341
    Мислам дека кремата од оваа зеленава линија би ти одговарала.

BaleaYoungSoftvas1y.jpg

На ana-sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.245
    Допаѓања:
    10.422
    Која цена се глитер тушевите на She?И во каква боја има достапни?:D

12. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Светкавите тушеви за очи на s.he stylezone чинат 139 денари, и се достапни во две нијанси- црн со светки и сив со светки. Еве и една слика во прилог :)

Прикачени фајлови:

• she_10-data.png
      she_10-data.png
      Големина на фајлот:
      68,5 KB
      Прегледи:
      34
    На Ицолгудбејбе и Salome им се допаѓа ова.
  13. dm drogerie markt

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    3.475
    Зависно од потребата ние би ти ги препорачале Balea Beauty Effect и Balea Aqua линиите за нега на лице.
    Од наредната недела во нашите филијали ќе можете да најдете dm советник за правилна нега на лица, |електронската верзија е достапна веќе на нашата веб страна.
    Се надеваме дека со оваа брошура ќе можете подобро да ги запознаете производите на Balea за нега на лице, и притоа да одберете она што е погодно токму за вашиот тип на кожа

http://www.dm-drogeriemarkt.mk/mk_homepage/ubavina/173562/aktuelno_ii.html

Ова е еден дел од брошурата
    1x1 - Nega lica FINAL za stampu4.jpg
    1x1 - Nega lica FINAL za stampu7.jpg

На Agatha и senza.parole им се допаѓа ова.
  14. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.245
    Допаѓања:
    10.422
    Денес бев во ДМ-от во Џамбо-Веро, што е.Морам да го пофалам персоналот на услужливоста.Поточно еден дечко од обезбедувањето многу ми помогна при барањето на нијансата на Аура течниот Абсолут мат кармин.Од нијансата што ја сакав имаше само тестер,само дечкото многу се помачи да ми ја најде соодветната нијанса во малопродажба:rofl::rofl:, дури и во магацинот отиде да бара ама од нијансата 602 Ring a bell немаше за жал.
    Не е битно после се снајдов со друга.Неколку од девојките тука го изразија своето незадоволство од персоналот ама јас напротив до сега сум имала само позитивно искуство и и од претходно со девојките на каса во другите филијали ми помагале кога сум ги замолила за било што, а денес посебно од обезбедувањето кој многу се потруди да ми помогне, а не мораше бидејки не му е тоа работа.:)

На crazylady, crimson, bubic.k и 4 други им се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Дали во Дм има козметика Deborah
    Ги сакам овие сенки

На Minnie 1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Nad 80% od dobitnickite na poklonite se od Sk:^),vasiot novodno slucaen izbor treba malku i toa da go zemi vo predvid....

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Ретко која феминка има наведено од кој град е, така да, не ти држи вода ова.

На Marossa, naturally и Hipica им се допаѓа ова.
  18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Dali mi drzi voda ili ne neznam,ama od rezultatite sto gi gledam neznam covek sto drugo bi pomislil...Ako ne najdobro neka se potencira SAMO ZA TIE OD SK za mn. drugi temi vo forumot,bidejki imam zabelezano sve se vrti okolku SK pa i za poklonite od ovaja tema...

19. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.089
    Допаѓања:
    19.872

Сликава ми е само за илустрација. Сакам да прашам кога ќе ги има коцкастите јадења за мачка во Капитол? Нешто вакви се ко на сликата. Има од тие 400 грамски што се, ама прво сакам да проверам дали мачкава ќе ги јаде тие, па да земам од тие 100 грамските. Фала

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Бива ли толку ниско да паѓате и да се карате за награди кои се доделуваат анонимно? :^)
    Од кај да знае ДМ кои се од Скопје, а кои не, да не немаат друга работа па ги чешлаат профилите, или чекај, проблемот е што вие сте ги чешлале профилите, божеее кај ви оди паметот. :tmi:
    Прво не чинеше што ќе се доделуваат награди само на активни форумџики, сеа не чини што се анонимни па пак имало местенки, па и да има што?
    Многу е нормално дека 80% ќе бидат од Скопје, поголем град е, највеќе членки се од Скопје сигурно и веројатноста да биде одбрана членка од Скопје е поголема. Од Свети Николе може има две членки на форумов и сега кажи ми ти која е веројатноста да биде одбрана членка баш од таму? А и што има врска, не се класифицира изборов врз таа основа. Еве и да е така може повеќе им се исплати само на скопјанки да доделуваат заради патните трошоци, но како што видовме тоа не им е никаков проблем затоа што ги исраќаат порачките на домашните адреси за било кој град и да се работи. Абе и јас сум од Скопје па не добив и сеа што?
    Сами си се понижувате со тоа дека се се вртело околу Скопје па си се чудите после од кај ова кога сами си се деградирате со вакви муабети.
    Како и да е, смешен муабет, секоја чест на слободното време што го имате за да анализирате вакви баналности, ја толку време сум на форумов појма немам кој од каде е, освен оние што апла се приметуваат кога пишуваат на дијалект (ма да и тој не го распознавам баш од кој град би можело да е), а не пак да земам сега да отворам профили на 50 луѓе што добиле награди да видам кој од каде е и зашто добил, а сигурна сум дека ретко кој има наведено од кој град доаѓа. Уф се исцрпев ова што го пишав :whew:. :)

На eloves, Marossa, LaBella и 21 други им се допаѓа ова.