Штета што во Битола ДМ нема,имам пробано многу од нивните производи особено задоволна од шампонот за виткана коса.
Зошто повеќе не ги носите витаминските лижавчиња за деца? Преубави со хартиена дршка (без опасност за повреда кај помали деца)?
https://www.cheapnchiccosmetics.fr/...de-cleaning-oil-q10-sensitive-skins-100ml.jpg Некој да го има користено маслово за чистење лице, како сте задоволни?
Користам козметика од ДМ. Најмногу гелови за туширање-преубаво мирисаат и маски за коса. Имам испробано едно чудо маски за коса, но оваа што ја купувам во ДМ е прекрасна. Проблемот е кога ја има-кога ја нема на залиха. Очигледно брзо се троши. А и не е скапа 500 мл- оолу 100 ден.
Jas gi koristam gelovite i losionite za telo i sum prezadovolna,..mirisaat prekrasno i voopsto ne se skapi. vo posledno vreme i kozmetika kupuvam ottamu
од скоро лојален корисник на Алверде. Задоволна. Од други креми може имав подобар ефект, ама ако измерам хемија и природно, се знае кој е победник
Јас го користам некој период, не долго. Не е лошо, не е агресивно, туку нежно. Може да се става и на очи, без последици Мириса преубаво
Здраво Кој го има користено спрејот за осветлување на косата Балеа? Сакам да ми каже по конкретни информации.