Би ги носела зошто да не. + ми се вклопуваат во стилот. Најсимпатични ми се оние со цветни шарки ама и овие не стојат лошо.. MandyLane, најискрено мислам дека тука нема. Најблиску, побарај во Солун.
Нема кај нас. Моделите со цветчиња се движат околу 250 евра. Побарај во соседните земји или пак нарачај си од Асос.
Има ли некој што продава, или некој што знаете дека продава мартинки, по можност црни, не е важно ако се малку носени. Ве молам пишете во инбокс. ) 37-38 бројче
ех јас порано носев мартинки, веќе не ги носам некои 2-3 години, ќе ти ги поклонев моиве ама големи ке ти бидат ( моите се 41-42 јбг голема нога иам ) Иначе се продава во Конверс гледам почнаа да носат во последно време, исто така и во микеи кај беко што е за војничка опрема
Кога ја видов темата, ми текна на нив. И баш сакам да си купам, ама некако сега сезоната ми помина. Али би ги одбрала класичните, еднобојните.
девојки, дали некој од вас сега брзо бил во конверс во центар, и ако бил, ве молам ако знаете цена на црните мартинки, најниските, до глужд што се. ви благодарам однапред
Јас имам црни, си ги купив многу ефтино 150 лева од Метал Хевен во Софија, па сакам уште едни да си земам некој поубави. Инаку ги има некаде овие кафеавите?
Леле другаки ми полуделе по вакви .Едно време и тера нова ги имаше мислам .А мене ни најмалку не ми се убави.Малку оние цветните ,ама малку не многу баш .Иначе цените колкави се? Некој велат скапи се некој евтини.Ама ни најмалку не топлеле нозет мрзнеле ццц...
Не сум некој голем фан на мартинки ама затоа татко ми обожава. Еве зимово сакав да си купам чизми и ми кажува некои да земам до 2000 денари, пошто ептен во трошоци го ставив човекот. И тука тече следниот разговор: Татко ми: купи си мартинки Јас: тато мартинките се 5000 (во нашиот град) Татко ми: ако, за нив ти давам пари Јас: аа може да ми дадеш 5000 и да си купам фармерки и чизми? Татко ми: не :geek: Ете луѓе тоа е татко ми.
Не им поминува модата на мартинките. За квалитетни , квалитетни се стварно ќе ги носиш 100 години Јас имам ги земав пред 5 години и уште се како нови, а би сакала во сите бои да ги имам.
ќе умрам за ваквииииииииииииииии http://www.drmartens.com/us/Womens/c/Womens боја не е важна сите ми се преубави ги сакам