Јас од линијата на докторс пред две недели купив една крема за подочници на приридна база, од лимон, алое вера, лаванда и незнам што. не е ништо посебно.
Се извинувам, но деновиве ни е патронат на школото, а другарка ми учествува на патронатот, а јас не, и утре она нема да оди во школо, а денес нешто се припремуваа. Ќе можам изгледа во четврток да ја прашам.
јас имам убаво искуство со кремата периодот кога ми беше мн.проблематична кожата ја користев оваа крема и супер беше потрошив едно паковање мене ми помогна
комбинирана кожа на т-зоната мрсна ми е другите делови суви но кремата содржи камилица има смирувачко дејство и убава ми беше за под пудра....
Од Doctor`s сум го пробала само тоникот за чистење на лице и не би ви го препорачала-мене многу ми ја сушеше кожата..
Пред некој ден добив на поллон колекција од докторс Има регенератор,лосион за тело,купка за тело и стик Сеуште не сум ги употребувала бидејки сакав да прочитам коментари ама не најдов нигде за овие Па ако некој ги користел нека каже
Помадата од Dokctor's од камилица и лосионот од камилица, сестра ми ги имаше користено за бубулици, и целото лице и се исчисти од нив.позз..
Презадоволна сум од производите на Докторс. Го имам пилингот што ми ја прави кожата навистина мека и свежа. Се уверив дека се одлични (по втор пат ) кога баба ми имаше алергија на секоја можна крема во државава, па јас и ја купив таа од Докторс со камилица, затоа што знаев дека камилицата смирува и не згрешив. Баба ми се нема пожалено дека ја чеша лицето со месеци Значи навистина се најдобри. По цената не се гледа квалитетот, во тоа веќе се уверив